Избраният за Мъж на годината у нас - Манол Пейков,

...
Избраният за Мъж на годината у нас - Манол Пейков,
Коментари Харесай

Манол Пейков бе избран и награден като Европейски гражданин за 2023 година СНИМКИ

Избраният за " Мъж на годината " у нас - Манол Пейков, стана и " Европейски жител за 2023 година ". Представители на Европарламента връчиха оценката на пловдивчанина през днешния ден в Народно събрание. Манол Пейков е заслужил влиятелния приз поради акцията си по набиране на средства за генератори за нуждаещи се хора в Украйна. Той е наследник на известната издателка Божана Апостолова, народен представител е от ПП-ДБ.

ЕТО КАКВО НАПИСА МАНОЛ ПЕЙКОВ:

Днес в 10:30 в мраморното предверие на Народното събрание получих Наградата за европейски жител за 2023 година, връчена ми от представители на Европейския парламент за акцията.

Получих я от името на хилядите донори, които се включиха в тази самодейност и с помощта на които събрахме над 1,3 млн лв., превърнати допълнително от 500 генератора, които изпратихме в над 130 украински селища през последните 10 месеца.

Благодаря на Чило Попов, който ми оказа помощ да купим най-хубавите генератори на пазара на най-хубавата допустима цена – и да превърнем всички получени отстъпки от каталожната цена (над 300,000 лв.!) в още и още генератори.

Благодаря на за номинацията и на националното жури за оказаното самопризнание.

Поздравления на Образователен център " Добро " в село Свети Влас на българското черноморско крайбрежие, помогнали на над 1,500 украински деца, избягали от войната – втората българска организация, получила премията през тази година.

Слава на Украйна и на всички доблестни българи, които поддържат битката й за независимост!
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР