Избрани са нов председател и нови членове на Управителния съвет

...
Избрани са нов председател и нови членове на Управителния съвет
Коментари Харесай

Избраха нов председател на УС на Асоциацията на банките в България

Избрани са нов ръководител и нови членове на Управителния съвет на Асоциация на банките в България (АББ) от Общото заседание, оповестиха от асоциацията.

Петя Димитрова – основен изпълнителен шеф на " Юробанк България " АД (Пощенска банка), беше определена от Управителния съвет на АББ за негов ръководител.

Цветанка Минчева – основен изпълнителен шеф на " Уникредит Булбанк " АД, продължава да бъде заместник-председател на УС на АББ.

Общото заседание на АББ избра за нови членове на УС на АББ Тамаш Хак-Ковач, основен изпълнителен шеф на " Банка ДСК " АД и " Илиан Георгиев ", основен изпълнителен шеф на " Българо-американска кредитна банка " АД.

Диана Митева беше освободена от участие в УС на АББ заради загубване качеството на изпълнителен шеф на банка (беше изпълнителен шеф на Банка ДСК до януари 2023 година). Десислава Симеонова, изпълнителен шеф на " ОББ " АД, е освободена от участие в УС на АББ по нейно предпочитание.

Общото заседание изрече признателност и висока оценка за досегашната активност на Диана Митева и Десислава Симеонова в управителния орган на АББ, написа в известието.
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР