Изборният спец проф. Михаил Константинов каза единствената възможна коалиция за

...
Изборният спец проф. Михаил Константинов каза единствената възможна коалиция за
Коментари Харесай

Проф. Константинов каза единствената възможна коалиция

Изборният познавач проф. Михаил Константинов сподели единствената допустима коалиция за ръководство след изборите. По думите му, в случай че две партии създадат коалиция, гласовете им няма да доближат. Тройна също няма да е задоволителна.

Само четворна коалиция е допустимо да ни ръководи след вота на 14 ноември, съобщи в ефира на Българска национална телевизия математикът проф. Михаил Константинов.

Той предложи на политиците да не помнят тематиката за " изчегъртването " на специалисти.

Ако някой има хеш кода на машинното гласоподаване, е относително рисково, сподели математикът.  Но главната заплаха е не толкоз този код, а това, че хората се уплашиха от машините за гласоподаване. Опасно е, че се загуби доверието в изборния развой.

" Ние по сложния метод разбрахме за какво в Европа не гласоподават с машини " - тъй като е нестабилно и хората не имат вяра, има подозрения, че вотът ще е неистински, изясни проф. Константинов.

Той предвижда, че поради четвъртата вълна на ковид, интензивността на изборите няма да е висока.

" COVID-ът се надига, а имунизациите го посичат. А в България " COVID-ът посича ", тъй като не се ваксинирахме когато трябваше. Не мога да моля по тази причина да няма избори, просто би трябвало доста да внимаваме, с цел да не си докараме още неприятности ”, заключи математикът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР