Изборната кампания не е мръсна, тя е гнусна и очевидно,

...
Изборната кампания не е мръсна, тя е гнусна и очевидно,
Коментари Харесай

ДБГ не се коалирал със социалистите с подкрепата за Манолова

" Изборната акция не е мръсна, тя е гнусна и явно, че властта няма по какъв начин да се откачи от тези компромати, които започнаха да валят от един уебсайт . ". Това съобщи преди регистрацията в ЦИК за локалните избори ръководителят на " Движение България на жителите " Димитър Делчев.

Той изясни и поддръжката на ДБГ за досегашния омбудсман Мая Манолова , с това, че тя е единственият претендент, който има късмет да се пребори с модела на ръководство на общината.
 Партията на Меглена Кунева поддържа Мая Манолова за кмет на столицата
Партията на Меглена Кунева поддържа Мая Манолова за кмет на столицата

ДБГ ще търси дясно - центристко обединяване за листа общински съветници

По думите му моделът е феодално-корупционен заради множеството кавги и поправки на ремонтите през последните години . Омбудсманът в оставка е претендент на жителите и тя е потвърдила, съгласно Делчев, че може да работи с десните.

Поради тази причина от ДБГ ще упорстват да се подписа платформа за гражданско ръководство, която да подсигурява, че в идващото ръководство на София ще има политики, които са значими за десните хора. Първата от тях включва цялостен самостоятелен одит във всички звена в Столична община, както и в общинските предприятия , където точно, съгласно Делчев, е и корупцията и огромното източване на средствата на софиянци.

Категорично ДБГ няма да се коалира със социалистите . Партията е отворена за обединения с дребни дясноцентристки партии и все още те водят договаряния.
 Търпението на Манолова свърши и тя хвърли оставка като омбудсман
Търпението на Манолова свърши и тя хвърли оставка като омбудсман

Манолова е безапелационна, че е цивилен претендент

Няма да поддържаме сегашни кметове на ГЕРБ , съобщи още Делчев. ДБГ ще застане зад Георги Спартански в Плевен и зад Данчо Йорданов в Добрич.

Искаме в Бургас да има явен коректив на Димитър Николов . " Не настоявам, че Бургас е една от общините, в които толкоз ясно е изразен корупционният модел на ръководство, както в София, само че има и своите недостатъци и там претендентът за кмет Живко Табаков демонстрира доста ясна визия за това какво още би трябвало да се направи в Бургас, с цел да тръгне общината по вода ", добави водачът на ДБГ.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР