Изборната активност вървеше по-висока от предните избори, но очакваме официални

...
Изборната активност вървеше по-висока от предните избори, но очакваме официални
Коментари Харесай

Светлин Тачев: Фотофиниш между първите две политически сили

Изборната интензивност вървеше по-висока от предните избори, само че чакаме публични данни от ЦИК. Това разгласи Светлин Тачен от " Галъп " в ефира на " България он еър ".

„ Чакаме да дойдат гласовете от чужбина, само че виждате, че протичащото се сред първите две е безусловно фотофиниш. Голямата изненада е партия „ Възраждане “, която изпреварва Движение за права и свободи с малко над пункт разлика. Явно с акцията за референдум е генерирала поддръжка “, съобщи той.

„ Под бариерата - „ Български напредък “ не съумява даже да я приближи, което има разнообразни тълкования за това. Може би прекомерната им диалогичност е отблъснала част от гласоподавателите. Интересното беше да забележим дали „ Левицата “ могат да откъснат част от Българска социалистическа партия, очевидно не могат “, добави той.



„ Бомбените закани по безусловно никакъв метод не оказа въздействие върху вота. Най-малкото тъй като органите на реда си свършиха работата. Трябва да сме наясно, че всички учебни заведения и изборни секции са тествани и запечатани. Нямаше място тук за боязън, а и не видях подобен “, сподели още той.





 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР