Изборите в САЩ са не само национално, но и световно

...
Изборите в САЩ са не само национално, но и световно
Коментари Харесай

Гаджето на Кристен Стюарт качи рядка тяхна снимка, но поводът за кадъра е много по-важен

Изборите в Съединени американски щати са освен национално, само че и международно събитие поради въздействието на страната по целия свят. Затова и гласуването там е изключително значимо. Много известни лица използваха своята известност, с цел да пропагандират почитателите и почитателите си да отидат до урните и да дадат своя избор.

Виж още: Принц Уилям бил " тежко изумен от вируса ", само че пазел в загадка, че е бил инфектиран

Сред тези известни хора бе и сценаристката Дилън Майер, която е и сантименталната половинка на актрисата Кристен Стюарт. Снимката е същинска необичайност, защото Дилън рядко разгласява фотоси, а още по-рядко персонални такива. А текстът под фрагмента е колкото сериозен, толкоз и сладостен:

Виж още: Залезът на една легенда: Джони Деп загуби делото за " бияч на дами ", само че има и по-лоша вест

" Мисля, че може да стартира да си сдъвквам пръстите от нерви през днешния ден, по тази причина едно една сладка фотография. Наистина се надявам да гласувате ", написа тя и уточни, че има доста значими въпроси, които могат да намерят решение посредством гласа на всеки. " Възможността да имате глас в законите, които ще ни управляват, е скъпа, апелирам, не я губете ", написа Дилън Майер.

Виж още: Гришо заведе новата си обич в Рим? Коя е Лолита - рускинята с впечатляващ и доста първокласен живот

Слухове за връзката на Дилън и Кристен се появиха през август предходната година. Тогава се твърдеше, че двете са забелязани да се целуват в Ню Йорк. Тези клюки се появиха единствено месец, откакто Кристен бе снимана от папараци да демонстрира непосредственост с към този момент някогашната си другарка Стела Максуел на яхта в Италия. Връзката ѝ с Дилън бе официализирана в Instagram през октомври предходната година. Тогава видяхме първата фотография в черно и бяло на двете дами. 

Виж още: Как се снимат интимните подиуми в " Братя "? Екранната Ива дава отговор и споделя: Ревнува ли я сътрудникът ѝ

Шест месеца по-късно Дилън разгласява фотография на двете, като мотивът беше рожденият ден на кристен. Тогава тя пожела на всеки да изпита възприятията, които тя изпитва към актрисата. 

Изображение: https://www.instagram.com/spillzdylz/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР