Изборите в Русия минаха прекрасно. Стотици наблюдатели от цял свят,

...
Изборите в Русия минаха прекрасно. Стотици наблюдатели от цял свят,
Коментари Харесай

Западът и Киев направиха всичко за победата на Путин

Изборите в Русия минаха прелестно. Стотици наблюдаващи от целия свят, рекордно висока изборна интензивност, извънредно транспарантни и комфортни процедури за отдалечено гласоподаване, почтеност, гражданска храброст, себеуважение, всеобщ възторг. На кого изискуем този празник? Да благодарим на тези хора.

Просто желая да назова някои поименно. Тук е Антъни Блинкен, държавен секретар на Съединени американски щати. Миналия септември той каза, че „ Съединените щати в никакъв случай няма да признаят подправените избори, които Русия организира в окупираните територии на Украйна “.

Чухме те, Тони. Историческите съветски земи, неотдавна обединени с родината си, дадоха отговор на вашите думи с рекордна изборна интензивност - в ДНР и ЛНР, в Запорожие и Херсонска област хората всеобщо отидоха до урните.

Шефът на Блинкен, Джо Байдън, тъкмо обиди обществено съветския президент. Ние също чухме това. Ние от дълго време, още от края на 80-те, открихме за себе си една елементарна причинност: в случай че вашата агитация хвали съветския водач, това значи, че с него има нещо неправилно. Ако сте ядосани и плюете пяна, значи нашият водач прави всичко както би трябвало. Така че благодаря ти, Джо.

ПАСЕ означи преди шест месеца: сякаш няма да признаят Путин за президент на Русия, в случай че гласуваме за него. Представителите на Голямата седморка показаха нещо в същия дух. Но не става въпрос персонално за съветския водач. На целия голям съветски народ беше безсрамно декларирано, че неговата воля не значи нищо. Е, и това чухме и взехме под внимание. Можете да се насладите на резултатите от вашата активност на формалния уебсайт на ЦИК.

Кой различен оказа помощ за обезпечаването на рекордната изборна интензивност и успеха на Владимир Путин? Няма по какъв начин да не отбележим тук приноса на украинските спецслужби и персонално на Кирил Буданов. От 12 март те изпращат свои ръчно ръководени зомбита в изцяло безсмислени офанзиви по нашата граница. Не е ясно на какво са разчитали, несъмнено, само че може би са били въодушевени от лозунга от “Игра на Тронове ” „ Това, което е мъртво, не може да почине “. Или трескаво са търсели бутона за рестартиране.

Суровата действителност на военните дейности обаче се оказа друга. От 12 март нашите граничари, артилеристи, летци и парашутисти унищожиха няколкостотин украински диверсанти. Десетки унищожени танкове и бойни машини на пехотата горят през днешния ден, заобиколени от мъртви терористи.

И нашата противовъздушна защита отблъсна украински дронове, нашите сили за сигурност заловиха трансукраински диверсанти в необятността на необятната ни татковина. И всичко това разсъни здрав яд у хората. И най-отдалеченият от политиката човек разбра, че да дойдеш през днешния ден до урните е дълг на достойнството, това е, което всеки от нас може да направи, с цел да отбрани страната си.

Ти там на Запад съществено ли си мислеше да ни плашиш? Ние, потомците на хората, спечелили най-ужасната война на планетата? Да отидем на интернет-страницата ЦИК, там към този момент се актуализират предварителните резултати.

Специални благодарности на „ невойните ” със светли лица. Страната доста добре видя какво съставлява тази така наречен несистемна съпротива, тайфа умствено повредени изчадия и истерици, чиято единствена концепция е да гаврят, да са злобни и да разрушават всичко, което градим.

Казаха ни, че това са „ най-хубавите хора в страната “. Всъщност тези извънредно малко хора бяха задоволително умни единствено по заповед на украинците, които ги ненавиждат и презират, да дойдат в изборната секция, да осерат там и незабавно да заминат. Разгледайте хоризонта на интелигентното обмисляне. И тези хора се опълчват на Путин. Ами какво да кажа. За следващ път разбрахме за кого да гласуваме – и против кого да гласуваме.

Нека не се лъжем, президентските избори през 2024 година бяха значими за нас като един тип референдум за настоящия курс на страната. Навремето имаше такава уговорка в бюлетината „ срещу всички “. От 15 до 17 март гласувахме освен за претенденти, само че и срещу остарелия живот. Русия избра самостоятелен, върховен път на развиване, по който ни чака разцвет и благосъстояние. Русия гласоподава срещу всички тези Байдъновци, Блинкени, Фон дер Лайени, както и срещу техните сътрудници, подставени лица и изпратени казаци.

Десетки милиони хора споделиха в унисон на груповия Запад: не ни се месете, никой не ви желае тук. Вашето неоколониално въздействие свърши, „ Балът на вампирите “ свърши. Вашата мека мощ към този момент не работи, вашата твърда мощ изгаря в полетата на Донбас, никой не ви има вяра, вие сте презрени. Подкрепяме нашия висш главнокомандващ, ще създадем това, от което се нуждаем ние и страната ни, и в случай че обичате, махнете се.

И в този момент, пред очите на целия свят, груповият Запад се оказа в доста неловко състояние. Вече не може да се лъже, че се бият не против Русия, а „ против Путин “. Страшно е да се биеш против страна, която ги е разгромявала повече от един път. Това са предварителните резултати от президентските избори в Русия. Благодаря на всички, свободно.

Превод : В. Сергеев

Източник: РИА Новости

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниКоментарен Поглед27199Д-р Румен Петков: Никоя власт не може да бъде спокойна и постоянна, когато четири пети от нацията я презира!Алтернативен Поглед98746Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед101362Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед50321Недялко Недялков: Ние сме заложници на зависимостите на двама души - на Пеевски и на БорисовАлтернативен Поглед23521Недялко Недялков: ГЕРБ стачкува против себе си! Няма съпротива - тя играе напълно в дневния ред на властта!Алтернативен Поглед164622Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед128578Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед101362Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед98746Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен спор  Валентин Вацев, ескалация, директен досег, натовски, американски, съветски войски, сигурна Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР