Изборите свършиха, сега ни предстои много работа. Проблемите на Добрич

...
Изборите свършиха, сега ни предстои много работа. Проблемите на Добрич
Коментари Харесай

Кметът и общинските съветници на Добрич положиха клетва

„ Изборите свършиха, в този момент ни следва доста работа. Проблемите на Добрич са доста и те не са сини или червени, леви или десни, а ясни и съответни. Знаем ги и на нас се пада отговорността да търсим решения. През идващите 4 години с още по-високи темпове ще продължим да влагаме в инфраструктура, ще се погрижим за детските градини и учебни заведения и ще създадем всичко, с цел да е градът ни прелъстителен за български и задгранични вложители “. Това съобщи след полагането на клетва кметът на Добрич Йордан Йорданов. И той, и новоизбраните общински съветници, и новият ръководител на Общинския съвет бяха безапелационни, че ще работят за просперитета на Добрич, загърбвайки политически пристрастия. А Надежда Петкова от ГЕРБ, която не съумя в борбата за кметския стол, увери, че ще наблюдават Йорданов да извършва предизборните си задължения.
От Местна коалиция ДБГ (ДБГ, Национална движение „Симеон Втори", ССД, ГН) оповестиха, че няма да издигат претендент за ръководител на Общинския съвет, съобразявайки се с изборните резултати и желанието за необятна коалиция. От Българска социалистическа партия предложиха юрист Мая Димитрова, която е общински водач на левицата, а от НФСБ издигнаха кандидатурата на Милко Пенчев. След гласуването стана ясно, че Димитрова печели доверието на съветниците.

Пожеланията към нея бяха да пренебрегва политическата си принадлежност и да заложи на бистрота, диалогичност, с цел да бъдат решавани проблемите на Добрич.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР