Изборите 2 в 1 са абсолютен завършек на тази некоалиция. 

...
Изборите 2 в 1 са абсолютен завършек на тази некоалиция. 
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Бойко Борисов: Изборите 2 в 1 са абсолютен завършек на тази некоалиция

Изборите 2 в 1 са безспорен свършек на тази некоалиция.  Не знам каква е тази незряла политическа партия, да поделим с Кирил Петков страната на две. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в коридорите на Народното събрание.

Още гледайте във видеото на SafeNews:

Не знам каква е тази незряла политическа партия.

Подобен документ се изготвя от работни комисии, ние преди време към месец го правихме с Реформаторския блок, разяснява той меморандума, препоръчан от ППДБ за сключване в границите на обединението “, добави Борисов.

„ Говорите ми за документ, изпратен някъде, във време, в което те интензивно сменят организации. Кой съгласува промяна на най-важната организация за държавен и финансов надзор, попита Борисов.

Постът външен министър е единственото министерство, за което ГЕРБ се е преборило. Всички останали инистри са техни. Този метод е нахален и недопустим. Този метод изправя ГЕРБ в неспособност да поддържа каквото и да било. В кой меморандум е записана промяната на Митниците? От едина и съща партия – еднолично. В прорез с всичко, което вие цитирате с този меморандум. Това е доста обилно предложение – Кирил Петков ми предлага да разделим страната на две “, сподели Борисов.

 

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР