Избори в БСП нямаше, както нямаше избори и за ръководството,

...
Избори в БСП нямаше, както нямаше избори и за ръководството,
Коментари Харесай

Жаблянов: Лицемерието, което лъха от БСП, е същото като от управляващите

" Избори в Българска социалистическа партия нямаше, както нямаше избори и за управлението ", съобщи в предаването „ Лице в лице “ по бТВ Валери Жаблянов, част от опозицията на Корнелия Нинова в партията и самият той претендент за водач.

„ Няма никакви демократични стандарти, които да се покриват от по този начин наречените избори. Изборът в конгреса се яви естествено продължение на директния избор на ръководител “, изясни Валери Жаблянов.

През почивните дни Българска социалистическа партия избра на конгрес нов Национален съвет. След скрито гласоподаване от управлението на левицата отпаднаха знакови лица.

„ Как може да има избор без изборни описи и транспарантно финансиране. И в това време председателката на партията упорства за машинно гласоподаване в страната “, уточни Жаблянов.

По думите му това е двуличие и то би трябвало да бъде прекъснато в политиката.

„ Затова недоволстват българските жители и по тази причина Българска социалистическа партия не може да качи % – лицемерието, което лъха от Българска социалистическа партия е същото като от ръководещите “, означи още Валери Жаблянов.

„ Как президентът на ПЕС и министър-председател от Българска социалистическа партия, и единственият, който е завършил мандат, остава отвън управлението на партията? “, попита Жаблянов.

Според него това е липса на политическа просвета.

„ Мисля, че Българска социалистическа партия се движи в противоположната посока на това, което е належащо през днешния ден за ръководството на страната “, уточни Валери Жаблянов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР