„Избори ще има и те ще бъдат 2 в 1,

...
„Избори ще има и те ще бъдат 2 в 1,
Коментари Харесай

Иван Ченчев: БСП показахме, че ние сме алтернативата на това вредно управление  

„ Избори ще има и те ще бъдат 2 в 1, защото няма късмет тези обединения да се схванат. Според мен и двете страни в никакъв случай не са желали договаряния. “ Това съобщи заместник-председателят на парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “ Иван Ченчев в ефира на Euronews Bulgaria.

„ От едната страна имаме Борисов, който е изпран и легитимиран от ПП-ДБ. Оттам нататък всичко завърши. Съдебната промяна е опасност за Борисов и той не я желае. А и сега има статукво на ГЕРБ и Движение за права и свободи в регулаторите, тъй че няма логичност те да дадат на Кирил Петков това, което желае “, изясни Ченчев.

„ ГЕРБ са опитни политици и те доста добре знаят какво вършат. В желанието си да унизят ПП-ДБ и да им смъкват резултата на идните избори, те сътвориха този цирк “, разяснява той за създалата се обстановка към договарянията, която съгласно него е неприемлива.

По думите му това Народно заседание за 9 месеца е произвело единствено кавги, решения за Украйна, пазарлъци за постове и позиции и нищо за хората.

„ През цялото време Българска социалистическа партия се опитваше да сложи на масата политики за хората и ние ще продължим да го вършим. Показахме, че ние сме алтернативата на това нездравословно ръководство “, посочи Иван Ченчев.

Според него на този избор ще има осъдени. „ Българска социалистическа партия излизаме чисти пред гласоподавателите. Ние сме поредни и няма да спрем да слагаме на напред във времето значимите национални въпроси, които за нас са демографията, опазването на здравето, образованието, културата “, сподели още националният представител.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР