Изборът на младеж за председател на парламента е малко озадачаващ.

...
Изборът на младеж за председател на парламента е малко озадачаващ.
Коментари Харесай

Дилов-син за новия председател на НС: Не знам нищо за този младеж


Изборът на юноша за ръководител на Народното събрание е малко загадъчен. Това написа депутатът от ГЕРБ-СДС Любен Дилов-син на профила си във Фейсбук. Той разяснява избора на Никола Милчев от " Продължаваме промяната ", който по-рано стана най-младият ръководител на Народното събрание в историята.
По думите му младостта би трябвало да се насърчава и предизвиква, само че съответно за позицията ръководител младежкото безстрашие не е задоволително.

“Аз не знам нищо за този юноша. Много малко са и обществено известните за него неща. Предполагам, че 99% от сътрудниците ми знаят тъкмо толкоз, колкото и аз. Знам единствено, че когато България потегли към Европейския съюз, той най-вероятно е считал, че Рафаело, Донатело и Леонардо са костенурки...Поради възрастта си, не заради некомпетентност ", написа още той.

" Нямам никаква информация за професионалните му качества - може да са изключителни, само че постът изисква и прочут житейски опит ", безапелационен е депутатът.

Дилов-син прецизира, че Народното събрание е място на чести и остри конфликти, на лобизъм, хитрувания, безцеремонни и ежедневни политически подлости. " Към това да прибавим и един президент, който напълно скоро ще припознае Народното събрание като своя идващ, след Борисов, главен зложелател. Радев към този момент съумя да смачка две парламентарни обединения и напряко да изтрие трета ", прибавя той.



Според него президентът е съумял да посее у голяма част от популацията трайно негативно отношение към парламентарните партии. " Как един малко над 30 годишен юноша ще се оправи и опази парламентаризма? Дано успее! ", приключва той.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР