Изборът ми щеше да е различен на финала, ако имах

...
Изборът ми щеше да е различен на финала, ако имах
Коментари Харесай

Виктор обяви какви са отношенията му с Александра след Ергенът


Изборът ми щеше да е друг на финала, в случай че имах всички обстоятелства към случилото се сред Александра и Виктория ". Това съобщи в предаването „ 120 минути “ по БТВ Виктор Стоянов от хитовото риалити „ Ергенът “.

Той избра Виктория на края на шоуто, само че призна по-късно, че не са дружно. Ден преди финала пък Александра не одобри розата на най-желания мъж в България, тъй като той не зае нейна страна след експанзията от страна на победителката.

Виктор призна, че се е досещал какво е станало, само че и двете финалистки са предпочели да не споделят с него непосредствено какво се е случило и той е бил доста комплициран.

„ Съжалявам за това, което се случи, само че и двете избраха да замълчат и да кажат типично по женски: Ти си знаеш! Аз нямах визия за случилото се. Очевидно виждах, че е станало нещо, само че не знаех и не желаех да взимам прибързани решения. Исках да получа всички обстоятелства, с цел да мога да взема обективно решението си “, сподели Виктор.

Мистерията към връзките му с Алекс обаче се заплете още веднъж. Виктор не отговори на въпрос дали са дружно и изясни:

„ Ще отчайвам още веднъж феновете, измъквайки се по този метод, само че не съм получил категорично разрешение от дамата, с цел да разясня взаимоотношенията си и считам, че пожертвам да навредя, тъй че не бих поел тази отговорност сега и ще си замълча. “

Той не отговори и дали към момента е ерген. Стана ясно обаче, че ще издава книга със препоръки по какъв начин да се отнасяме с половинките си. Един от тях той спомена и добави, че не са значими най-скъпите дарове. Най-важно е да слушате дамата до себе си и да покажете отношение, като й подарите това, което е споделила, че желае. Най-добрият подарък е мечтаният, изясни Виктор.

Той показа и какво би трябвало да има идеалната жена за него.

Трябва да е доста търпелива, сподели Виктор и разкри, че в живота си е бил с разрушено сърце два пъти, само че постоянно би трябвало да помним, че в случай че сме били един път щастливи, отново ще бъдем и да не се отхвърляме.

За новия „ ерген “ той също даде няколко съвета: да слуша всички дами и да бъде открит.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР