Изберете пясъчен часовник и получете своето послание! Съдбата се опитва

...
Изберете пясъчен часовник и получете своето послание! Съдбата се опитва
Коментари Харесай

Изберете пясъчен часовник и получете своето послание!

Изберете песъчлив часовник и получете своето обръщение!

Съдбата се пробва да ни даде знаци и посока. Вие избирате дали да обръщате внимание на тези послания или не.

Ако желаете обръщение или съвет, които могат фрапантно да трансформират живота ви, то изберете един песъчлив часовник и разберете какво значи това за вас.

Дишайте надълбоко и умерено и изберете часовника, който ви харесва най-вече. Той ще ви каже какво ви чака в близко бъдеще.

Пясъчен часовник номер 1
Новият живот чука на вратата и желае да влезе. Той е там отдавна и към момента не можете да решите дали да го пуснете или още веднъж да се престорите на щраус, все едно никой не е вкъщи.

Не се опасявайте от смяната, тя ще донесе доста благополучие и шанс, които заслужавате. Дори фактът, че мислите за тях, е директно доказателство за тяхната нужда. Давайте напред!

Пясъчен часовник номер 2
Живеете на занимателен кадър. Вие разглеждате всеки кадър деликатно и с интерес, като от време на време се чудите за какво всичко е толкоз тъжно.

Кликнете на естествен режим. Силата е във вашите ръце, дава ускоряване на живота ви, а вие се наслаждавате на неговото благосъстояние и спиращата дъха скорост на фрагментите.

Пясъчен часовник номер 3
Спрете да работите! Все още не е допустимо да спечелите всичките пари, само че е елементарно да прекарате живота си едностранно, скучно и с хронична отмалялост.

Намерете златната среда и хармонията, общувайте със фамилията си, разхождайте се повече, гледайте забавни филми и просто живейте!

Пясъчен часовник номер 4
Бих желал да кажа – давай! Но казусът е, че не знаете към момента къде желаете да отидете. Не, имате някои насоки, само че те са доста надалеч от същинския път.

Внимавайте, животът без цел не е живот. Вселената изисква от нас непрестанно да се развиваме и да растем, да не я принуждаваме да подхваща дейности, да се движим непринудено. Слушайте себе си и несъмнено ще изберете най-хубавата посока.

Пясъчен часовник номер 5
В живота ви скоро ще се появи доста значим човек. Той ще бъде безусловно ваш, той ще бъде като вас. Можете да говорите за всичко, да споделяте, да прекарвате доста време дружно и да се разбирате без думи.

Този човек ще ви бъде изпратен от ориста и няма никакво значение дали ще е мъж или жена, възрастта или качеството на връзките, които ще имате. Веднага ще разберете, че това е Той. Усещането за самотност ще избледнее и животът ви ще стане ослепителен.

Пясъчен часовник номер 6
В близко бъдеще ще получите отговори на всички ваши въпроси, които към този момент са почнали да наподобяват реторични.

Обърнете внимание на знаците, намеците на Вселената, слушайте интуицията си. Най-накрая ще придобиете схващане за всички причинно-следствени връзки и ще спечелите убеденост и непоклатимост.

Именно по-късно вашият персонален живот ще се промени, ще зародят нови усеща или ще се заздравят връзките, които към този момент имате, ще станат по-силни.

Пясъчен часовник номер 7
Направихте вярното нещо, когато спряхте да унищожавате живота си посредством самооценка и търсене на отговори на несъществуващи въпроси.

В обозримо бъдеще ще бъдете в центъра на вниманието и ще станете обект на боготворене и удивление. В живота ви ще се появят доста нови и забавни хора и ще имате нещо, което можете да споделите с тях и да ги научите. Бъдете отворени към всичко ново и не пропускайте опциите да измененията живота си.

Обърнете внимание на знаците, слушайте интуицията си, вярвайте на себе си и направете заключения – това ще помогне за решаването на всички проблеми и ще промени живота ви!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР