Изберете маска, която ви харесва най-много, и ние ще ви

...
Изберете маска, която ви харесва най-много, и ние ще ви
Коментари Харесай

Изберете си индийска маска и ще разберете какъв човек сте!

Изберете маска, която ви харесва най-вече, и ние ще ви кажем какъв човек сте!

Защо избираме това, което избираме? Експертите споделят, че нашият избор директно дефинира персоналните ни качества, написа “The Daily Net ”|.

Искате ли да се уверите в това?

1. Говореща маска

Ако изберете тази маска, тогава сте човек, който знае по какъв начин да се показва. Вие сте отличен оратор, а думите са вашето най-мощно оръжие. Можете да унищожите съперниците си, просто като им отправите няколко хапещи изречения.

Но това не значи, че вие злоупотребявате с това майстерство. Разбирате полезността на своя гений и деликатно претегляте думите си, преди да ги включите в деяние. Знаете, че думите могат да лекуват или да вредят. И нормално избирате първия вид.

2. Смееща се маска

Ако изберете тази маска, вие сте човек, който обича да се забавлява добре и не се тревожи доста за това, което споделят другите. Обичате да се смеете и да се забавлявате във всяка обстановка. Вие сте човек, който живее в сегашното и се пробва да получи колкото се може повече от него. Най-невероятният факт за вас е, че имате огромно възприятие за комизъм, което демонстрира високо равнище на просветеност. Винаги разбирате вицовете и знаете по какъв начин да се смеете даже и над себе си!

3. Зла маска

Ако сте избрали тази маска, тогава вие (все отново, както всички останали) имате скрита тъмна страна. Гневът може да бушува вътре във вас, съвсем без да се прояви, само че е подготвен да изригване, като вулкан! Необходим му е единствено дребен напън.

Но това не значи, че не знаете по какъв начин да контролирате гнева си. Със самодисциплина, всичко е наред, просто ненавиждате, когато се пробват да ви предизвикат. Вие сте този, с който би трябвало да бъдат по-внимателни, тъй като следствията могат да бъдат непредсказуеми.

4. Спокойна маска

Ако изберете тази маска, то вие сте спокоен, само че доста мощен човек. Истинска мощ лежи у вас. Вие сте непретенциозен, само че находчив. Вие сте този, който може да пристигна на помощ, в случай че някой се нуждае от нея. Искате да поддържате връзка единствено с близки другари, тъй като знаете, че не всеки може да ви разбере. Предпочитате да бъдете с тези, които ви одобряват, такива каквито сте и по никакъв метод не ви трансформират.

5. Маска боец

Ако изберете тази маска, тогава имате душа на боец. Вие сте един от тези редки хора, които в никакъв случай не се отдръпват. Вие се борите, даже когато други избират да се предадат. Вашата неповторима дарба е постоянството.

Вие сте човек, който изцяло употребява опциите си. Въпреки всичко, обаче, се пробвате да избегнете споровете и различията. Обикновено се биете сами. Вие сте един от тези редки хора, които ще се ухилен, даже в случай че вътре във вас бушува торнадо.

6. Пасторска маска

Ако изберете тази маска, вие сте човек с високо развити интуитивни качества. Четете добре хората и можете да погледнете обстановката от тяхната позиция. Това способства за развиването на вашите съчувствени умения. И това е чудесно! Те са извънредно скъпи и знаете по какъв начин да ги употребявате, с цел да помогнете на другите. Вие сте човек, който няма да остави другия в неволя и другар, за който човек може да почине.

7. Маска целител

Ако изберете тази маска, тогава имате златно сърце и свята душа. Вие сте родени да бъдете великодушни, благи и да помагате на другите. Имате толкоз огромна душа, че сте подготвени да помогнете, даже това да е в ущърб на вас самите.

Най-добрият аспект на вашата персона е, че вършиме тези неща, без да желаете нищо в подмяна. Вие помагате, тъй като сте вие. Въпреки че най-често нямате някой в живота си, който да помогне на вас.

8. Лидерска маска

Ако изберете тази маска, тогава вие сте родени да управлявате. Някои водачи се раждат, с цел да трансформират света. Кой знае, може би и вие сте подобен? Всичко, което вършиме, отразява вашите лидерски качества. Винаги се пробвате да бъдете образец за другите.

Като цяло ви се получава да управлявате. Затова не осъществявате фантазиите и задачите си сами. Но вие постоянно почитате и цените този, който ви се притича на помощ. Вие сте обективни и макар че доста хора ще се изплашат, най-лоялните и умни постоянно ще бъдат там.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР