Из мрежата през последния месец се върти един текст. Вдъхновяващ

...
Из мрежата през последния месец се върти един текст. Вдъхновяващ
Коментари Харесай

Живеем във време, което е и портал, и дупка. Вие избирате.

Из мрежата през последния месец се върти един текст. Вдъхновяващ и любопитен. Приписван е на индианския водач на племето Хопи - Белия орел, който сякаш разяснява духовната страна на протичащите в света през днешния ден процеси. И фотография с пера има за меродавност. Разбира се, хората го  споделят лавинообразно, както постоянно става с забавните текстове. Нито ревизират, нито ги интересува има ли или няма подобен човек. Важно е какво е споделил. Пък и звучи завладяващо - индиански водач на Хопи. Любознателни виртуални сърфисти се заровиха в дълбините на световното село и обявиха, че нито племето Хопи имат водач (имат единствено старейшини), нито прозвището му е Белия орел, нито на разпространяващата се фотография е човек от това племе. В Twitter имало един Джоузеф, титулуващ се като Белия Орел, само че той не бил написал този текст и също така бил от племето Кри. Във всички случаи това е едно обръщение в жанр " ню ейдж ", което ви предлагаме да прочетете, макар че създателят е незнаен. Мрежови фолклор, само че прелестен. 
Този ​​момент, който изживява човечеството, може да се преглежда като портал или дупка. Решението да паднете в дупката или да преминете през портала вземате вие. Ако консумирате вести 24 часа в денонощието и попивате тази отрицателна сила - непрекъснато ще сте нервни, изпълнени с скептицизъм и ще паднете в тази дупка.
Но в случай че се възползвате от опцията да погледнете във вътрешността в себе си, да преосмислите живота и гибелта, да се погрижите за себе си и други хора - вие ще минете през портала.
Грижете се за дома си, грижете се за тялото си. Свържете се с вашия нравствен дом. Когато се грижите за себе си, вие се грижите за всички по едно и също време.
Не подценявайте духовното измерение на тази рецесия. Вземете вероятността на орела, който вижда
всичко от горната страна - от птичи взор. Тази рецесия е изтъкана от обществени въпроси, само че и от духовни въпроси. И двете гледни точки вървят ръка за ръка.
Без общественото измерение изпадаме във фанатизъм. Без духовното измерение изпадаме в скептицизъм и безполезност.
Готови ли сте да се справите с тази рецесия? Вземете кутията с принадлежности и използвайте всички от тях, с които разполагате.Научете се на опозиция от образеца на индианските и африканските нации: ние сме били и сме изтребвани, само че в никакъв случай не сме спирали да пеем, да танцуваме, да палим огън и да се радваме.Не се чувствайте отговорни, че се усещате благословени в тези смутни времена. Да си печален или сърдит въобще не оказва помощ. Съпротивата е опозиция посредством насладата!
Имате право да бъдете мощни и положителни. И няма различен метод да го извършите, с изключение на да поддържате красиво, щастливо, блестящо лъчение. Това няма нищо общо с отчуждението (непознаването на света). Това е тактика за противостоене.Когато прекрачим прага ще имаме нов светоглед, тъй като се сблъскахме със страховете и компликациите си. Всичко, което можете да извършите в този момент, е:- Запазете успокоение в бурята;
- Молете се всеки ден;- Създайте си табиет да се срещате всеки ден с духовното;- Покажете противостоене посредством изкуство, наслада, доверие и обич.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР