Из емоциите във ФБ: Фактът, че Бойко Борисов се появи с

...
Из емоциите във ФБ:
Фактът, че Бойко Борисов се появи с
Коментари Харесай

ДБ, върнете Костов!

Из страстите във ФБ:
Фактът, че Бойко Борисов се появи с дълго кожено манто внезапно върна спомените и на почитатели и на критиците му 20 години обратно в качеството му на основен секретар на Министерство на вътрешните работи. Оказа се, че това манто след токова години продължава да е някакъв ослепителен белег за увереност и твърда ръка, заслужен за социалнопсихоогически разбор. А изумителното е, че такива елементи се помнят с години на фона на значими събития, които забравяме в границите на месеци. Нещо като брошките на Мадлин Олбрайт.
Обективно видяно измежду мнозината политици и водачи има двама с харизма, които се помнят: Иван Костов и Бойко Борисов. И до момента в който първият се отдръпна от политиката след неуспеха на плана му „ ДСБ “, то вторият продължава да е водач на партия, тъй като продължава да печели избори.
И защото постоянно съм твърдял, че огромната уязвимост на демократичното пространство е неналичието на водачество, единственото, което ми иде на разум е: „ Върнете Костов “.
Но не смеят. Защото първо тогава цялото чепаре от настоящи „ водачи “ ще отидат в канавката и второ, тъй като конфликтът с наперените петлета от Политическа партия ще бъде пагубен и за двете страни.

Евгени Петров, публицист, коментар във фейсбук
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР