IX Design Studio е сред първите български компании, които се

...
IX Design Studio е сред първите български компании, които се
Коментари Харесай

Иновативните услуги на IX Design Studio в екстериорния и интериорен дизайн

IX Design Studio е измежду първите български компании, които се концентрират напълно върху интериорния и екстериорен дизайн и извършват планове по едно и също време в страната и чужбина. След повече от 20 години опит в сферата понастоящем студиото има осъществени стотици планове на няколко континента. Изпълнените планове включват както дизайн на апартамент, къща, офис и търговски пространства, по този начин и екстериорен дизайн. 

Освен с богатото си портфолио компанията първа вкарва и услугата “Потребителско финансиране ”, тъй че клиентите й допустимо най-бързо и елементарно да могат да трансформират интериора и екстериора вкъщи или на работното си място. Услугата се предлага както за физически, по този начин и за юридически лица, като надлежно кредитирането е в размер на до 30 000 лева в първия случай и до 50 000 лева - във втория.

Клиентите на IX Design Studio могат елементарно да оценят себестойността на плановете си за интериорен дизайн посредством специфичния виртуален калкулатор на корпоративния уеб страница на студиото. За задачата би трябвало да се вкара квадратурата на пространствата, броя на баните и някои архитектурни особености, като съществуване на скосени тавани, чупки и неправилни форми. Важен подробност във връзка с ценообразуването е и дали се плануват промени в разпределението на пространствата.  

За да отговори оптимално на съответните потребности и бюджет на всеки клиент, компанията е създала три ценови пакета - “Liht ”, “Pro ” и ”Delux ”. Независимо дали става дума за дизайн на апартамент, къща, офис или комерсиално помещение, те дават ясна визия за съответните услуги и себестойността им още през цялото време. По този метод ценообразуването е оптимално транспарантно, без скрити такси и спомагателни разноски. Всеки от пакетите има цена за кв. м и надлежно включва друг размер услуги. 

Много атрактивна и търсена от клиентите е услугата “Цялостно осъществяване на план ”. Тя също се предлага както за дизайн на апартамент, по този начин и за здания и пространства с друго предопределение. Избирайки я, вие поверявате цялата реализация на плана - от концепцията, през строително-монтажните работи до почистването, на IX Design Studio. През цялото време ще получавате подробна информация за осъществяването, откакто одобрите плана. Цялостната организация, координирането на подизпълнителите, закупуването на материалите и авторският контрол са отговорност на студиото. В забързаното и стресово всекидневие цялостното осъществяване на план за пести време, непотребни разноски и спомагателни задания, с цел да се концентрирайте върху най-важните за вас хора и задължения. В допълнение, можете да се възползвате и от специфичните отстъпки, които дизайнерското студио предлага, в случай че се доверите на подизпълнителите, с които работи. 

Едно от в действителност рядко срещаните оферти е опцията да видите в елементи и напълно реалистично вашия план посредством VR презентация. Последно потомство програмен продукт и VR очила ви разрешават да видите всеки подробност от вашия план за или различен тип постройка, с цел да знаете тъкмо какво ще получите най-после.

* публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР