Иво Христов трябва да подаде оставката си като депутат от

...
Иво Христов трябва да подаде оставката си като депутат от
Коментари Харесай

Веселин Марешки: Иво Христов трябва да си подаде оставката

Иво Христов би трябвало да подаде оставката си като народен представител от Българска социалистическа партия, съобщи в " Още от деня " водачът на " Воля " Веселин Марешки. Според него Иво Христов би трябвало да последва ориста на депутата Антон Тодоров.

Веселин Марешки, ръководител на " Воля ": Трябва да си цялостен дебил, с цел да наречеш 80% от жителите дебили. Това не можем да го приемем. Не може никой да наскърбява българския народ като цяло, даже той да е гласоподавател на друга политическа мощ. Трябва да се отнасяме с почитание към всеки български жител. Иво Христов би трябвало да последва ориста на Антон Тодоров. Те са идентични. Да забележим дали ще го последва в хубавото да си подаде оставка. Както сме подкрепили отдръпването на Антон Тодоров от Народното събрание, по този начин ще подкрепим и настояваме Иво Христов да напусне Народното събрание.
За идния избор на съмнение Веселин Марешки съобщи, че има покана за среща на следващия ден по този въпрос с " Българска социалистическа партия за България ".

Марешки насочи покана към партиите от център-дясно да се причислят към партия " Воля ", която по думите му съставлява център-дясното в Народното събрание.

Веселин Марешки, ръководител на " Воля ": Да дойдат при нас, да одобряват водача на център -дясното, който го е показал народът. Ние сме тръгнали от едно и също място. Правим необятно обединяване и ги каним при нас.

 ГЕРБ желае оставката на левия народен представител Иво Христов, само че той няма да я подава ГЕРБ желае оставката на левия народен представител Иво Христов, само че той няма да я подава
Скандал в Народното събрание. От ГЕРБ желаеха оставката на депутата от Българска социалистическа партия Иво Христов поради негово изявление пред гласоподаватели в Раднево, че "80% от обитаеми...
 Иво Христов се извини за изявленията си за българския народ Иво Христов се извини за изявленията си за българския народ
Депутатът от Българска социалистическа партия Иво Христов се извини за обидните си изявления. „ Във връзка със създалата се обстановка и тръгналите спекулации за някои мои думи и из...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР