Иво Димчев разказа, че е бил на крачка от сериозна

...
Иво Димчев разказа, че е бил на крачка от сериозна
Коментари Харесай

Иво Димчев с шокиращо признание: "Снощи можеше да ми излезе гробище + централен затвор"

Иво Димчев описа, че е бил на крачка от сериозна злополука с последици за него и различен човек.

Певецът показа, че е щял да блъсне различен човек, откакто задремал зад кормилото. За случката осведоми актьорът в профила си във Фейсбук, а всичко се разиграло след 13-часов задокеански полет и изявление в българска телевизия. Музикантът акцентира, че бил изцяло изтрезнял, само че бил извънредно изтощен, а това се отразило мигновено на концентрацията му. 

Виж още: Стоян от " Игри на волята " със страшна травма! Феновете му го бъзикат

" Очевидно съм задремал на кормилото и внезапно се разсънвам от мощен удар в отсрещния тротоар на софийски бул.. На 10 метра от мен изплашена от шума жена тича обратно към спирка на автобус. Осъзнавам, че съм навлязъл диагонално в насрещното платно и съм се блъснал във високия тротоар ", написа Димчев, който е благополучен, че всичко е минало единствено със стрес.

Иво Димчев приканва всички водачи да не карат тогава, когато усещат сериозна отмалялост. " Пиян не мога да си показва да се кача в кола. Но явно изтощен е не по-малко рисково! Не карайте изтощени, не правете НИЩО изтощени! Нито каране, нито готвене, нито секс. Веднъж да вземем за пример върших секс свиреп изтощен и незабавно ми излезе херпес! Снощи от отмалялост можеше да ми излезе гробище + централен затвор! А в пандиза сигурно щеше да ми излезе и херпес! Ами... Не си коства! ", написа още Димчев.

Виж още: Криско е подготвен за смяна! В Instagram се закани за огромна стъпка, само че изненадата пристигна в коментарите 

Изображение: https://www.instagram.com/ivo_dimchev/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР