Иво Димчев продължава да провокира и скандализира по-консервативното общество в

...
Иво Димчев продължава да провокира и скандализира по-консервативното общество в
Коментари Харесай

Иво Димчев вече е жена-Снимка след смяната на пола

Иво Димчев продължава да предизвика и скандализира по-консервативното общество в България. Сякаш нямаше различен ден, в който да се пусне като жена, а го направи навръх Националния празник на страната ни.

Днес България празнува 146 години от Освобождението от османска власт.

Навръх празника Димчев реши за следващ път да обявява гей пристрастеностите си, като този път го направи напълно ясно, показвайки се като жена. Той разгласява фотография с женски облекла и изобилен грим, като с това сподели травеститската си страна.

Иво и преди е разгласил скандални фотоси. Неведнъж да вземем за пример се е пускал съвсем гол или с грим по лицето. Днес обаче прекали, тъй като употребява Националния празник на родината си за показност и проява какъв огромен гей е.

Всъщност България към този момент не е нещо, което е в сърцето на Иво Димчев. Миналата година той демонстративно се придвижи в Съединени американски щати, тъй като изкуството му било прекомерно елитарно за българското общество. С това той сподели, че е афектиран, че у нас не е доста прочут. На процедура той се прочу с това, че е ХИВ-позитивен, в сравнение с с творчеството си.

Иво пипва вируса, който убива имунната система, от мъж преди повече от 15 години. За него се приказва обаче, че не пази половите си сътрудници, а в случай че те не го познаят кой е и не знаят, че е болен, няма нищо срещу да не употребява кондом, което е закононарушение.

Смяната на пола в последните години стана доста известна, само че истината е, че тя се води смъртен грях и не се приема от Църквата. Димчев обаче е безбожник и надали се тормози за това.

Все отново не може да не се запитаме, гледайки един български мъж като жена, за тази развратна България ли си дадоха живота Васил Левски, Христо Ботев и останалите национални герои?!

Инфо: Crimesbg.com

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР