Иво Аръков е безспорно един от най-желаните мъже в България,

...
Иво Аръков е безспорно един от най-желаните мъже в България,
Коментари Харесай

Иво Аръков с нова жена до себе си? Актьорът сподели интересна снимка

Иво Аръков е несъмнено един от най-желаните мъже в България, а за неговите сантиментални връзки се написа още. В последно време звездата не приказва доста за личия си живот и се пази от публичността, когато не става въпрос за неговата работа, само че напълно скоро той разгласява любопитен кадър в своя формален Инстаграм профил.

Родни таблоиди побързаха да напишат, че Иво Аръков се любува на компанията на обилна красавица, съдейки точно от въпросната фотография, която е направена от хубавицата Габриела Николаева.

Виж още:

На фотографията артистът лежи на тревата и гледа към обектива на Габи, която се е надвесила над Иво. Аръков е написал, че точно тя е направила фотографията и споделил още: " Пролет. Топлото възприятие на обещаващото начало ". Мног охора разясняват, че фотографията е прелестна, само че на този стадий не излиза наяве дали това е мистериозната му възлюбена, за която се спекулира от месеци. Напълно допустимо е двамата да са близки другари, които просто са се разхождали в някой хубав парк.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/ivoarakov/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР