Ивет Лалова е не само най-бързата българка, но и голям

...
Ивет Лалова е не само най-бързата българка, но и голям
Коментари Харесай

Как се подготвя Ивет Лалова за Олимпиадата в Токио?

Ивет Лалова е освен най-бързата българка, само че и огромен почитател на смарт технологиите . Това показа тя самата на  премиерата на новия смарт часовник Huawei Watch GT 2 в зала Sport Box , където дружно с Next Level Fitness Club беше хазаин на събитието. Спортната шампионка споделя, че смарт часовникът Watch GT 2 и безжичните слушалки FreeBuds 3, които също бяха демонстрирани на събитието, ще бъдат неотменните й помощници по време на подготовката за Олимпиадата в Токио през лятото на 2020. 



Какво обаче прави часовника толкоз специфичен и по какъв начин бихме могли и ние да се възползваме от функционалностите му? С функции за мониторинг на 15 спортa – тичане, колоездене, плуване, гребане, крос тренажор, планинско катерене, триатлон и още,  Huawei Watch GT 2 е смарт часовник, който регистрира освен пулса по време на тренировки, само че и равнищата на стрес , с които също е значимо да съобразим тренировките и физическото си възстановяване след тях.

Новият смарт часовник може да проучва съня ни (край на неточните апове в телефона ни!) и да съхранява до 500 песни, с които да съставим съвършения work-out плейлист. За това ще оказват помощ и Bluetooth слушалките, към които часовникът изпраща кристално чист тон, а в случай че изберете мъжката версия, ще можете да организирате и Bluetooth позвънявания , което прави смарт телефона изцяло непотребен по време на подготовка. Колкото до дамската версия, тя е с грациозен тъничък дизайн (42mm диаметър), с цел да стои нежно и красиво на китката ви – освен функционалността е значима! 



Huawei Watch GT ще издържи и най-продължителната ви и усърдна подготовка , тъй като животът на батерията е непостижим. А и към този момент няма да се чудим  къде да държим огромния смарт телефон, до момента в който упражняваме ? Смарт часовникът на  взема решение този проблем, тъй като всички функционалности, от които се нуждаем в тези моменти, са съсредоточени в технология, която носим на китката си.    

 
Какво е мускулна памет и за какво е значима?

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР