Ивелина Илиева е сред спортистите, които страдат в момента от

...
Ивелина Илиева е сред спортистите, които страдат в момента от
Коментари Харесай

Ето как решиха да окуражат Ивелина Илиева нейните приятели по време на изолацията

Ивелина Илиева е измежду спортистите, които страдат сега от неналичието на естествени тренировки поради пандемията от ковид. Изолацията се отразява на всички, в това число и на нея, а също така тя получи и други тежки удари от ориста. Нейната другарка Гергана Вацова се свърза с екипа на Sportal.bg с готовност да поддържа Ивелина по дългия път към Олимпийските игри в Токио. Към самодейността се включиха още доста близки до джудистката хора

 “Пътят към Токио” с Ивелина Илиева

Своите видео послания към петата от Световното състезание в Токио през предходната година записаха някогашната й съотборничка и близка другарка Гергана Вацова, най-хубавата й другарка Нели, персоналният й треньор Свилен Скерлев, доста другари, някогашни и сегашни съотборници.
 Ивелина Илиева се пребори за бронз на Европейската отворена купа в София @@@

В самодейността пожела да се включи и нейната майка Петя, само че по разбираеми аргументи тя избра да насочи своето обръщение документално: “Мило мое, дете. Тази година не стартира по метода, по който чакахме. Наложи ти се да преживееш разочарования, изменничества, загуби. Все неща, които не заслужаваш. Но аз те познавам, блага. Знам, че ще се изправиш и ще продължиш. Знам какъв брой си мощна и какъв брой настойчиво работиш за сбъдване на фантазиите си. А твоите фантазии са доста огромни. Много се гордея с теб, блага. Убедена съм, че ще успееш да превъзмогнеш всичко и да получиш от живота това, за което постоянно си мечтала. Обичам те и постоянно ще те поддържам.”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР