Ивелина Александрова Дачина имаа нужда от нашата помощ, за да

...
Ивелина Александрова Дачина имаа нужда от нашата помощ, за да
Коментари Харесай

Ивелина се нуждае от нашата помощ, за да пребори коварно заболяване

Ивелина Александрова Дачина имаа потребност от нашата помощ, с цел да се пребори с подла болест.
През 2017 година на Ивелина е намерено болестта „ Лимфом на Ходжкин” – трети етап. Младата жена минава през 6 курса химиотерапия, само че след 3 месеца получава рецидив. Решението на онкокомисията е да се извърши костно-мозъчна трансплантация. С помощта на донори Ивелина съумява да събере нужната сума и през месец юли 2018 год. ѝ е направена трансплантация в Турция, описаха околните ѝ пред .
През октомври обаче след изработен скенер излиза наяве, че Ивелина към момента не е в ремисия. Лекарите предлагат лекуването да продължи с нови курсове имунотерапия с медикамента Adcedris. Цената на 4 сесии вливки е 22 000 щатски $. Лечението ще се организира на всеки 21 дни като ще ѝ бъдат сложени общо 16 двойни дози от лекарството.
Това още веднъж се оказва скъпоструващо - 120 000лв., което значи, че на всеки три седмици Ивелина би трябвало да внася по 7500 лева, като тук не са включени пари за болничен престой и превоз. Сумата е огромна и непостижима за фамилията на младата жена.
" Борба за живот - това е моето всекидневие от близо две години. Съдбата ми е тежка, само че аз няма да се предам и ще се боря до последно. Преминах през доста тежък път с химиотерапии и трансплантация на костен мозък, имаше дни, в които мъчно намирах сили, само че постоянно успявах да се подвигна на крайници и ще продължа да го върша, с цел да изляза победител от тази борба на живот и гибел ", споделя Ивелина, която е безапелационна, че ще пребори подлата болест.
" Благодарение на всички вас досега има събрани 21 000 лева за вторите 4 курса от лекуването ми. Необходимата сума е 37 820 лева, като тук не са включени транспорт, престой, спомагателни проучвания и медикаменти (първите четири вливания и всички спомагателни разноски излезнаха 45 000 лева.). Максималния брой вливания са общо 16 за курс, койго коства 180 000 лева, само че има хора излекувани след 12 - 13 вливания и мощно се надявам и при мен да е по този начин ", споделя още Ивелина.
Можете да я подкрепите в този сложен миг.
Дарителска сметка:
BG18RZBB91551039805313
BIC:RZBBBGSF
Ивелина Александрова Дачина
Ivelina Aleksandrova Dachina
Банкова сметка:
BG76CECB979010C7012100
BIC:CECBBGSF
Ивелина Александрова Дачина
Ivelina Alkesandrova Dachina
Pay Pal [email protected]
Еконт - посредством паричен превод към банковата сметка на Ивелина
Изи пей - посредством паричен превод към банковата сметка
Кампания в HelpKarma.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР