Ивелин Попов скъса джоба и реши да затвори заведението, което

...
Ивелин Попов скъса джоба и реши да затвори заведението, което
Коментари Харесай

Ивелин Попов ФАЛИРА!

Ивелин Попов скъса джоба и реши да затвори заведението, което бе купил на жена си – фолк певицата Елена Паришева, разбра HotArena.

Репортер на „ ШОУ “ посети паметния бар на Попето в столичния квартал „ Красна поляна “, само че попадна на много неприятна и ужасяваща панорама. Вече няма и спомен от заведението. Всичко е разрушено, изпотрошено и разграбено , а футболната звезда тотално се е отдалечил от заниманието си с въртене на кръчми.

През 2015 година Попов се прояви великодушен брачен партньор и подари на хубавата Елена заведение, с което да се занимава. Това бе като тип отплата, че я смъкна от сцената в най-пиковия й миг и изрично й забрани певческа кариера.

Семейството очакваше барът да се трансформира в едно от вървежните заведения в София. Именно по тази причина футболистът развърза кесията и направи неповторим интериор вътре, като упованията му бяха да възвърне вложените си пари доста бързо, а по-късно да стартира даже да печели. Запознати издават, че е вложил над 100 бона в начинанието.

Не единствено че не е на прокопсал, само че не си е и възвърнал вложенията си. Елена одобри подаръка и даже следеше личния състав изкъсо. След като роди втори правоприемник на Ивелин, все по-малко време й оставаше за фамилния бизнес и той бързо замря.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР