Ивайло Мирчев и Надежда Йорданова предлагат закон за замразяване на

...
Ивайло Мирчев и Надежда Йорданова предлагат закон за замразяване на
Коментари Харесай

Депутати от ППДБ искат да вземем от руснаците комплекс „Камчия“

Ивайло Мирчев и Надежда Йорданова оферират закон за заледяване на съветските парцели у нас

Народните представители от “Продължаваме Промяната - Демократична България ” Ивайло Мирчев и Надежда Йорданова са създали законопроект за връщането на санаторно-оздравителния комплекс “Камчия ” и замразяването на съветски парцели, благосъстоятелност на глобени лица. Това стана ясно от обява във фейсбук профила на Мирчев, който прецизира, че двамата чакат поддръжка за законодателната самодейност от цялата парламентарна група, както и от други политически сили.

“Законодателната самодейност е мощно закъсняла, изключително с оглед продължаващата война на Русия в Украйна. Международни санкционни ограничения в този смисъл са налице от 2014 година, като в отговор на неспиращата експанзия на Русия се одобряват и нови. За да може България да извърши отговорностите си по използване на тези интернационалните ограничаващи ограничения, е наложително да бъде признат съответен закон ”, написа в профила си Мирчев.

Представителят на “Да, България ” добави, че законопроектът предлага и поддържане на обществен лист на глобените лица на интернет страницата на Министерството на външните работи.
Санитарно-оздравителният комплекс „ Камчия “ е една от най-мащабните съветски вложения в България през последните 15 години. Той се намира в неповторим естествен парк като съчетава гора, река, морски дюни и море.

Плажът на Камчия е един от най-живописните на българското крайбрежие – необятна, безлюдна, плажна линия от златист, мек и дребен пясък.

Левите политици доста обичат конфискацията. Тази процедура бе въведена от болшевиките в Русия, които национализираха цялата частна благосъстоятелност - банки, заводи, фабрики, земи, стопанства, недвижими парцели и така нататък Техният лозунг беше: " Граби награбеното ", т.е. те оправдаваха дейностите си с презумцията, че всички богати са натрупали положението си не с почтен труд, а с грабежи.

Години по-късно тази процедура вкараха у нас комунистите. Те взеха решение да унищожават частната благосъстоятелност и да построяват социализъм - държавни предприятия, в които " свободни " хора ще упражняват " свободен " труд. Но, както в Русия, българските левичари не заплатиха нито стотинка за стотиците заводи, фабрики, банки и парцели на техните притежатели, а ги заграбиха. Обяснението - всички капиталисти били врагове на народа. " Щастливците " се отърваха единствено с конфискация, а останалите получиха и бонус - " национален съд " и разстрел.

В днешните дни новите левичари също желаят да грабят. Русия атакува Украйна, по тази причина ще и конфискуваме всичко, което може да се вземе. Това става по света, това ще става и у нас.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР