> Ивайло Караньотов със съпругата си Аня Пенчева"Това, че българският

...
> Ивайло Караньотов със съпругата си Аня Пенчева"Това, че българският
Коментари Харесай

Известен бизнесмен: Случаят с Плъха е геноцид над белите хора!

> Ивайло Караньотов със брачната половинка си Аня Пенчева "Това, че българският народ се сплоти, е показателно, реакцията е изцяло естествена. Проблемът е ужасно назрял и би трябвало да бъде позволен по някакъв метод, тъй като в страната ни е налице геноцид над белите хора ", разяснява в студиото на "България заран " предприемачът Ивайло Караньотов.

Той бе безапелационен, че законът би трябвало да се промени. По думите му, крадецът, който беше погубен си е получил заслуженото.

"Апелирам държавното управление да направи нещо за народа. Когато в България е налице ликвидиране, без значение дали то е съзнателно или несъзнателно, се лежи в пандиза. Не бива да забравяме обаче, че не всички случаи са идентични ", отсече още Караньотов.

Пред Bulgaria On Air журналистът Кин Стоянов уточни, че се е присъединил в митинга в отбрана на пловдивския доктор, предизвикан от извънредно дребната информация, предоставена на обществото от прокуратурата и полицията по случая.

"Трябваше да има повече елементи към случая. Все още безусловно нищо не е ясно. Смятам обаче, че наложената мярка на доктор Димитров е репресивна, в тази ситуация тя можеше да бъде по-мека, най-малко до момента в който истината излезе нескрито ", акцентира той. Днес изтича 72-часовата мярка за неотклонение на арестувания пловдивски доктор.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР