Ивайло Калфин е избран за изпълнителен директор на Европейската фондация

...
Ивайло Калфин е избран за изпълнителен директор на Европейската фондация
Коментари Харесай

Ивайло Калфин вече е шеф на Европейската фондация за подобряване условията на живот и труд

Ивайло Калфин е определен за изпълнителен шеф на Европейската фондация за възстановяване изискванията на живот и тру д, основана в Дъблин, Ирландия. Бившият външен министър на България в кабинета " Станишев " е победител в процедурата, траяла година и половина и при конкуренция на 100 претенденти за поста, заяви БНР.

" Европейската фондация за възстановяване на изискванията на живот и труд е една от тези организации, които се ръководят от държавните управления и обществените сътрудници . Всяка една страна има по трима представители - на държавното управление, на синдикатите и на работодателите. В случая на България, това са представители на Българската стопанска камара и на КНСБ . От трите места получих поддръжка и мисля, че този път беше доста ясна ", сподели Калфин.

Той е безапелационен, че изборът няма нищо общо с политическите връзки в страната. " Подкрепата ми бе напълно в персонален проект ", посочи той.
 Калфин: Физиономията на страната ни на открито не е добра
Калфин: Физиономията на страната ни на открито не е добра

Той предизвести, че би трябвало деликатно да следим процесите, свързани със прекъсването на евросредства

Европейската фондация за възстановяване изискванията на живот и труд е най-старата евроагенция , основана през 1975 година В нея работят към 100 откриватели . В момента тя проучва резултатите от пандемията, цифровизацията, климатичните промени и отражението им върху работните места, квалификацията и салдото сред персонален живот и труд , изясни Калфин.
 Ивайло Калфин: След безогледното харчене ще чуем
Ивайло Калфин: След безогледното харчене ще чуем " Оправяйте се "

Правителството се пробва да сътвори " стокхолмски синдром " у жителите

Агенцията сплотява опит от другите страни, който е разполагаем и може да се употребява, добави той.

Ивайло Калфин е някогашен министър на труда и обществената политика на България. В интервала 2009 - 2014 година бе евродепутат, а преди този момент и министър на външните работи на България.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР