Иванка Тръмп говори по време на ежегодното търговско изложение за

...
Иванка Тръмп говори по време на ежегодното търговско изложение за
Коментари Харесай

Цял свят говори за новия костюм в кралски стил на Иванка Тръмп! СНИМКИ

Иванка Тръмп приказва по време на годишното комерсиално ревю за битова техника в Лас Вегас. За събитието дъщерята на американския президент Доналд Тръмп избра костюм в мрачно райе с необятни бели ревери и бели копчета, предава Дарик.

Бизнес имиджът и беше приключен от обувки на висок ток.



Не от дълго време госпожа Тръмп смени прическата си с късо каре, само че в този момент косата й е пораснала още веднъж и стилистите й са прекроили формата на подстрижката й, удължавайки предната част.



Костюмът на Иванка Тръмп на пръв взор изглеждаше напълно елементарен – типичен прав панталон и право сако, само че в него имаше един необичаен подробност – реверите с остри краища.

Такива огромни ревери с леко удължени краища се назовават – висши ревери, тъй като придават на фигурата височина. В идеалния случай най-голямата широчина на реверите би трябвало да стига доникъде на линията на раменете на притежателя на костюма.


Тази комплицирана кройка в миналото е била на изключително висока респект. По този метод наподобява палтото на Луи XIV през XVI век.


Историците считат, че това не е елементарна волност на модата, а просто е практично – такива ревери се повдигат елементарно и пазят шията от дъждовни капки при неподходящо време. Благодарение на монарха обаче заострените ревери стават известни и до през днешния ден украсяват мъжки и дамски якета, и смокинги.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР