Иванчева искала чрез посредник 100 000 евро от Юлиян Димитров

...
Иванчева искала чрез посредник 100 000 евро от Юлиян Димитров
Коментари Харесай

ХИЕНА! Кметицата на „Младост“ рекетирала и кума на Стилян Петров

Иванчева желала посредством медиатор 100 000 евро от Юлиян Димитров – Угото, с цел да му позволи договорка с общинска земя, научи HotArena.

Зрелищно задържаната при приемане на рушвет от строителния бизнесмен Александър Ваклин кметица на столичния ж.к. „ Младост “ Десислава Иванчева е рекетирала посредством медиатори и други мастити предприемачи. Сред тях е Юлиян Димитров – Угото, който е кум на футболната звезда и някогашен капитан на националния тим по футбол Стилян Петров. 

Преди към година предприемачът, който е притежател на веригата пицарии „ Уго “, е изискал да купи общинска земя в региона на „ Младост “ 4, с цел да построи голям ресторант и нощен бар. Още при първичните договаряния сред Димитров и представители на общината в „ Младост “ кметицата Иванчева оповестила изрично, че няма желание да продава общински терени.

Седмици по-късно с Юлиян се свързал медиатор на Иванчева, който на среща с кума на Стилян Петров оповестил, че въпросът му може да бъде позволен, в случай че брои 100 000 евро рушвет. Освен рушветът Юлиян трябвало да реновира велоалеята в „ Младост “, като му била посочена компания, на която да разпореди ремонта. Бизнесменът отказал офертата и почнал да оглежда други имоти, които не са благосъстоятелност на общината. Миналото лято Юлиян Димитров бил издирван от емисаи на Иванчева с нова оферта – че ще му бъде позволено да купи терен от община „ Младост “, в случай, че спомага при договаряния с турската мегакомпания „ Гаранти коза “. 

„ Човек, непосредствен до Деси Иванчева е загатнал на Юли, че може да взе участие в скица за рекет на „ Гаранти коза “, защото той добре познава турците – те купиха от него  имот за 10 милиона евро в „ Младост “.

Кумът на Стилян обаче е честен предприемач и избра да не влиза в подмолните игри на Деси Иванчева и свитата й “, твърди източник на „ Уикенд “, непосредствен до следствието.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР