Ивана захапа изгряващите фолкаджийки, като ги обвини, че се тунинговат

...
Ивана захапа изгряващите фолкаджийки, като ги обвини, че се тунинговат
Коментари Харесай

Ивана нападна безмилостно новите си колежки и разкри дали има мъж до себе си

Ивана захапа изгряващите фолкаджийки, като ги упрекна, че се тунинговат по подобен метод, вършат си едни и същи устни и скули.

Тя разяснява, че за нея всички те наподобяват еднообразно, а това несъмнено не ѝ подхожда.
                             

Самата тя постоянно се стреми да наподобява по друг метод и да бъде такава, каквато се е родила - без съществени усъвършенствания и корекции.
Ивана показа, че не ѝ подхожда фактът, че младите фолкталанти стартират да градят кариера едвам на 15 години, а още са прекомерно незрели за това. Хитовата изпълнителка е на мнение, че те не са подготвени да се впуснат в тежкия нощен живот на тези години. 

Въпреки че е щерка на музикант, детската фантазия на Ивана не е била да стане певица, само че точно това занятие я е намерило.

Тя разкри още, че обича да пазари:

" Купувам нещо, харесва ми и като се прибера си споделям в този момент това защо ми е, къде ще го облека... Дрехите са главното ми перо ".
                             

В персонален проект Ивана призна, че в този миг няма човек до себе си, само че това не я депресира. Радва се, че след лудницата към нея може умерено да се прибере у дома, без да дължи на някого пояснения къде е била и какво е правила. За нея тишината и спокойствието са едни от най-важните неща в живота.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР