Ивана Тръмп, първата съпруга на бившия американски президент Доналд Тръмп

...
Ивана Тръмп, първата съпруга на бившия американски президент Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Изхвърлиха вещите на Ивана Тръмп на боклук

Ивана Тръмп, първата брачна половинка на някогашния американски президент Доналд Тръмп и майка на трите им деца, се спомина на 14 юли след съдбовен случай. 73-годишната дама се готвела да отиде на коафьор, само че паднала по стълбата в дома си, предава Труд.

И след развода си с Тръмп Ивана остава забележителна дама от светския хайлайф в Съединени американски щати, фешън икона и бизнесдама със лична кариера. Тя съумява да се омъжи още два пъти. Появите ѝ в обществото, въпреки и по-редки през последните години, постоянно са ефектни – ярки облекла, смели деколтета, грим, високи токове, прически. Такова е и погребението ѝ, проведено на 20 юли в Националния голф-клуб на Тръмп в Бедминстър, Ню Джърси – по-скоро светско събитие, банкет, в сравнение с траурна гала. Тялото е положено в златен ковчег, на поканите за стотината посетители е поставена нейна усмихната фотография измежду цветя. Присъстващите дами са елегантно облечени, носят скъпи бижута. Всички като че ли са се наговорили да показват какъв брой Ивана Тръмп е обичала живота.

Затова протичащото се след гибелта ѝ в действителност озадачава. Да стартираме от гроба ѝ – върху самото игрище за голф, покрай първа дупка. Върху него има скромна каменна плоча, на която са изписани името, датите на раждане и гибел на дамата.

Според Business Insider необикновеното място за заравяне на Ивана може да е опит за укриване на налози. Съгласно законите на щата Ню Джърси гробищата са освободени от налог върху собствеността, върху продажбите, върху приходите и върху наследството. Кодексът обаче не планува най-малък брой погребения. Така че едно е задоволително. Между другото, освен човек, само че и животно може да бъде заровено. Така да вземем за пример на друго голф игрище е гробът на кучето на 37-ия президент на Съединени американски щати Ричард Никсън.

Всъщност Доналд Тръмп към този момент е освободил парцела си от налози, тъй като го е оповестил за плантация. В нея живеят… осем кози. Той е заявил пред управляващите и желанието си да трансформира мястото в гробище – фамилно и с гробове за продажба, където един ден да бъде заровен и самият той.

Едва изминаха 40 дни от кончината на Ивана Тръмп и фамилията реши да се отърве от всичките ѝ движимости. В края на предходната седмица до дома ѝ в Манхатън, Ню Йорк, бе видян сметовоз и десетина служащи, които изнасят персоналните ѝ движимости и мебели. В машината за отпадък те мятат столове, канапета, маси, шкафове, дъска за гладене, проходилката, с която се придвижва в последно време, дори купища списания “Вог ”, чиито корици е украсявала в миналото. Журналисти виждат покрай сметовоза най-малкия ѝ наследник, 38-годишния Ерик Тръмп. Виждайки репортерите, той отхвърля да дава каквито и да било изказвания и се прибира в къщата.

Виж още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР