Ивана Славова е носителка на короната Лейди България 2019. Красавицата

...
Ивана Славова е носителка на короната Лейди България 2019. Красавицата
Коментари Харесай

Лейди България 2019 Ивана Славова: Правят се страшно много частни партита, наемат си къщи, танцьорки, оркестър

Ивана Славова е носителка на короната " Лейди България 2019 ". Красавицата е уредник и лицензиант на състезанието " Кралица на София ". Наскоро брюнетката се оказа блокирана в хотел в Париж по време на отмора във френската столица. Причината бе кървавият атентат в Ница и последвалата национална карантина във Франция. Как се прибра у нас и кои са неразказаните истории на моделката четете в идващите редове оповестени в " България Днес ".

- Заради кървавия атентат в Ница и последвалата национална карантина във Франция се оказахте блокирана в хотел в Париж. Как мина прибирането ви в България?
- Полетът закъсня към час и половина, само че различен проблем нямаше. На летище София обаче не ни желаеха заявления, а би трябвало. Чрез организацията, с която си бях запазила почивката, ми бяха разпечатали авансово декларация, в които се подписваме, че на своя отговорност летим, нямаме признаци и не сме инфектирани с ковид. Но такава у нас при кацането никой не изиска, а трябваше да се съобщи. Не е доста съществено по този начин да се неглижира този въпрос. Могат да влязат да вземем за пример 30 инфектирани индивида, които няма да знаят, че носят вируса в себе си, ще обикалят улиците и могат да заразят още доста хора. Също по този начин нямаше и проби на идващите от самолета. Аз съм на мнение, че на летището би трябвало наложително да се вършат проби на кацащите у нас пасажери.

- Как са нещата към теб в този момент?
- Голяма част от фамилията ми са заболели от COVID-19. След като се прибрах, си направих тест и преди няколко дни също, защото ме гони параноя поради многото болни около мен. И двата бяха негативни, нямам и признаци. Имам другари, които са в болница в доста тежко положение.

- Как се предпазваш?
- Избягвам да излизам. Виждам се единствено с един-двама доста близки мои хора, които към този момент са го изкарали и на мен ми е по-спокойно. Ограничавам пътуванията, доколкото е допустимо. А в професионален проект няма по какъв начин да провеждам доста събития. Но имам доста поръчки за частни празненства. По телефона провеждам нещата, само че не участвам на място, както преди.

- Значи хората се събират въпреки всичко?
- Да, частни празненства има ужасно доста. Хората търсят къща. Аз им намирам разновидности и те си избират. По предпочитание си викат танцьорка, оркестър, реализатор. След като няма заведения и не са уплашени от вируса, те търсят различен вид за развлечение. Лично аз не поддържам такива събития в сегашната обстановка, само че това е част от работата ми и не мога да кажа " не " на клиентите си. Ако аз откажа, те ще намерят метод празненството да се състои.

- За какви купони те търсят най-много?
- Основно за ергенски и момински празненства. Също рождени и имени дни. Дали ще са в заведение, вила или частна къща - аз поемам цялата организация, от която се нуждаят.

- Какви са трендовете в пандемията - по-шумно или по-кротко да минават тези сбирки?
- Определено са по-скромни. Има осезаема разлика от това, което е било преди, и това, което е в този момент. Усеща се спад в бюджета, с който разполагат множеството компании за каквото и да е мероприятие. Те са и по-малко като численост към този момент, което е добре.

- Наред с бизнеса през 2019 постави и короната на " Лейди България ". Как се стигна до такава степен?
- Записах се на състезанието напълно инцидентно, не беше планувано. Моя другарка ми сподели за него и ме нави да вземам участие. Малко преди тази конкуренция изрично се бях отказала да вземам участие повече в сходен вид събития, защото съм на мнение, че има доста долнопробност в множеството състезания и се печелят по метод, по който всички знаем. Бях доста скептично настроена, само че в действителност се веселя, че се съгласих, тъй като зад състезанието " Лейди България " стои идея. Момичетата бяха доста интелигентни, съвсем всяка от тях има личен бизнес и всяка от тях има речник. Може да излезе пред публиката и да каже свястно изречение за разлика от множеството други състезания. Няма голота и даже липсваше тур по бански. Гледат се напълно разнообразни неща.

- Разкажи ни повече за себе си.
- Родена съм в и съм израснала в София. Завърших Втора немска гимназия, а по-късно лицей и гимназия по защита и сигурност с профил " Лична защита ". Сега изучавам " Противодействие на тероризма ".

- Имаш ли човек до себе си?
- Не, свободна съм. Скоро завърших връзка и си дадох сметка, че няма повече да разреша никой да помрачава усмивката ми и да дава звук в живота ми.

- Явно имаш темперамент.
- По принцип съм доста инатлив човек и когато се запъна на нещо, доста държа с цената на всичко то да се случи. По същия метод, като приключа връзки с човек, не се връщам обратно никога. Иначе съм доста непрекъсната и амбициозна и постоянно диря нещо, което да ме развива. Последното нещо в професионален проект бе фотосесия за новата сбирка на Стоян Радичев от бални рокли. Получи се ужасно и съм доста задоволена. Такъв е резултатът, когато се работи с същински експерти.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР