Ивана от "Игри на волята" напусна риалитито по здравословни причини.

...
Ивана от "Игри на волята" напусна риалитито по здравословни причини.
Коментари Харесай

Ивана извънредно напусна "Игри на волята", причината е ужасяваща!

Ивана от "Игри на волята " напусна риалитито по здравословни аргументи. Красивата рускиня, която плени доста сърца и не пестеше остри думи, шокира с излизането от предаването всичките си съотборници.

След като кола за спешна помощ откара брюнетката в болница, племето стартира да разяснява положението й. На идващия ден Ивана се върна при тях, само че единствено, с цел да си вземе "сбогом ":

"За страдание сте с човек по-малко към този момент. Здравословното ми положение не разрешава да продължа в "Игри на волята ". Трябва да бъде приета в болница. Имам съществено заболяване. Направиха ми ПСР тест, нямам Ковид. Друго е, съществено е и за жалост не мога да продължа ", съобщи тя.

"Вайс, желая да се държиш до края. Ти заслужаваш. Не се затваряй и покажи това, което аз видях - ти си заслужен и добър. Любо, не позволявай никой да ти въздейства и си отстоявай мнението. Джерката - ти прави същото - имай мнение и го отстоявай. Не давай да те манипулират. Ти си мъдро момиче и заслужаваш да отиваш до край. Влади, не мисли какво мислят другите за теб, бъди заслужен човек ", сподели Ивана.


"Искам най-малко трима Жътвари на край, както желаете го смятайте ", добави с усмивка тя.

" "Игри на волята " за мен беше дом, учебно заведение и ми даде уроци, които не бих получила в естествения живот. Никога няма да не помни това прекарване ", през сълзи приключи речта си рускинята.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР