Ивана, красивата дъщеря на легендарния рапър Ванко 1, се е

...
Ивана, красивата дъщеря на легендарния рапър Ванко 1, се е
Коментари Харесай

Още една звездна връзка се разпадна: Дъщерята на Ванко 1 би шута на гаджето си

Ивана, красивата щерка на именития рапър Ванко 1, се е разделила с приятеля си, спортиста Ангел Чочин. За това свидетелства персоналния Instagram профил на Ивана, където към този момент няма и спомен от връзката им - всички фотоси са изтрити, а двамата даже не се следват в обществените мрежи.

Виж още: Евтин PR или просто обич към един другар? Хейтъри нападнаха Антонио и Лео за песента за Денис 

Връзката на Ивана и Ангел продължи към година, а двамата постоянно се разхождаха из красивата ни татковина, като разгласиха фотоси и сторита от приключенията си. Според родни таблоиди спортистът даже се познавал с родителите на Ивана.

Ангел Чочин е играч по спортна пукотевица. И той като Ивана е почитател на фитнеса и бързите коли. Именно такива бяха фотосите в профилите им. Е, към този момент няма и спомен от тях. 

Виж още: Биляниш с откровения за булимията, мисли ли за второ дете и за един специфичен мъж в живота ѝ 

Преди Ангел Ивана бе по отношение на различен футболист - Борис Тютюков, само че и тази случка не продължи прекомерно дълго. Самата Ивана е на 18 година, а това лято бе абитуриентка. Засега не е споделяла дали е студентка в някой роден ВУЗ, само че за сметка на това татко ѝ, Ванко 1, се похвали, че е студент и учи " Човешки запаси ".

Изображение: https://www.instagram.com/glavchevva/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР