Ивана Дилова от Игри на волята може и да не

...
Ивана Дилова от Игри на волята може и да не
Коментари Харесай

Нова година, ново лице: Ивана от "Игри на волята" коригира устни, скули, контур...

Ивана Дилова от " Игри на волята " може и да не завоюва формата, само че пък завоюва голям брой благосклонности и то на хора, които в началото имаха някои предубеждения, виждайки я. Освен това тя завоюва доста нови почитатели, почитатели и все още те са 118 хиляди единствено в Instagram.

Виж още: Развръзката пристигна: какво е бъдещето за сем. Петканови и за какво имат обособени проекти за 2021 година?

Именно в тази платформа видяхме, че Ивана се е подложила на някои козметични процедури, защото, оказа се, е имала значително забележки по себе си. От story-тата на хубавицата виждаме, че си е коригирала устните, скулите и контура. 

Виж още: Все още си я бива: Деси Цонева в топ форма и въодушевление на другоземен остров

Всъщност Ивана не е разгласила нови фотоси в профила си, само че, в случай че разгледате story-тата ѝ ще видите трансформацията ѝ - след нея контурът ѝ е по-ясен, скулите - по-повдигнати, а устните - с отмерено разпределен гел. Именно в story-тата си Ивана споделя, че от време на време при разграждането на гела в устните той остава несиметричен и по този начин се получила тази асиметрия, която сме я видяли и в Игрите. 

Виж още: Инфлуенсър на пауза: Ивана Александрова с тежка бременност, взе си отмора в името на здравето

И макар че до момента Ивана не се беше подлагала на такива интервенции в България и имаше известни терзания, реалити звездата е останала удовлетворена от резултата. Във видео споделя, че лицето ѝ е станало по-миловидно, а чертите - по-меки. 

Иначе Ивана рядко разгласява фотоси в своя профил в Instagram. Една от (сравнително) новите обаче е този по-долу. Явно Ивана се е възползвала от последните дни преди стягането на ограниченията във Франция и е посетила Париж преди Коледа.

Изображение: https://www.instagram.com/ivana_dilova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР