Иван Юруков май си е присадил коса, подозират фенки на

...
Иван Юруков май си е присадил коса, подозират фенки на
Коментари Харесай

Фенки издават: Иван Юруков си присадил коса

Иван Юруков май си е присадил коса, подозират последователки на артиста. В целия седми сезон на сериала „ Откраднат живот ” на Нова тв той играеше с забрадка на главата, само че в новия осми самоуверено показва надалеч по-гъста спрямо преди коса. Това издават фотоси от първите дни на снимачната площадка.

Още преди към месец кореспондент на „ Уикенд ” видя, че има нещо необичайно в прическата на Иван Юруков. След като в продължение на години и с просто око можеше да се види, че окосмението на главата му е почнало да се дърпа все по-назад, той внезапно се появи на зрелище в Народния спектакъл с доста по-гъста и плътна коса. Наскоро започнаха фотосите на нови епизоди на „ Откраднат живот ” и съгласно източници от продукцията, във визията на артиста отсега нататък настойчиво ще се заобикалят кърпите, които бяха запазена марка на героя му – лекар Табаков. Това е изненада за почитателите на сериала, които в сезон 7 настойчиво обсъждаха неизменимата алена „ касинка ”, украсяваща главата на артиста. „ Без кърпата Табаков не е същият ”, майтапят се те.

Юруков, който от години минава за секссимвол, съществено се тревожел, че с изгубването на косата му ще изчезне и неговата сполучлива кариера. Макар да се слави като доста добър в специалността си и да е наясно, че при мъжете косата надалеч не е най-ценното качество, самата мисъл да остане с гола глава го изпълвала с смут. За негово благополучие обаче естетичната хирургия от дълго време има решение на този проблем и той се назовава „ присаждане на коса ”. През 90-те години на предишния век Боби Михайлов стана легендарен като един от първите, които се подложиха на тази процедура.
Говори се, че са му я правили в чужбина, а постигането на новата му прическа от лишило месеци. Към момента обаче това се прави и в България и по никакъв начин не е скъпо, сподели инспекция на „ Уикенд ”.

Присаждането на коса върви сред три и пет хиляди лв., което не е непостижимо за джоба на известен и издирван артист като Юруков. Дали в действителност Иван е прибягнал да методите на естетичната хирургия, с цел да се радва на гъсти къдрици, най-малко към този момент не е несъмнено. Едва ли обаче някой ще отхвърли, че има смяна в прическата му, която от към месец-две наподобява надалеч по-плътна спрямо преди.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР