Иван Влъчков ще има нов съотборник за последния кръг от

...
Иван Влъчков ще има нов съотборник за последния кръг от
Коментари Харесай

Иван Влъчков с нов съотборник за последния кръг в GT4 на Зандвоорт

Иван Влъчков ще има нов съотборник за последния кръг от сезона в сериите GT4 за Централна Европа, който ще се организира на пистата " Зандвоорт " в Холандия идния уикенд. Това ще бъде британецът Крис Чадуик.
Дуото ще се състезава зад кормилото на българския болид Sin Car R1 за екипа на Sofia Car Motorsport на Росен Даскалов. Чадуик към този момент е карал за отбора в Унгария на " Хунгароринг " през 2016 година, като приключва на подиума и познава качествата на автомобила Sin Car R1.

Сега задачата му ще бъде да се показа оптимално добре и да помогне на Иван в борбата за купата в класа на дилетантите. Преди последните 2 надпревари Влъчков е втори в общото класиране със 121 точки, и изостава с 12 т. от водачите Джузепе Фасиколо/Роми Дал‘Антониа.

" Отиваме, с цел да се борим за успеха в класа и купата в шампионата, сподели Влъчков. – Пистата " Зандвоорт " ми подхожда доста. Очаква ни доста мощна конкуренция ".

Именно на същото трасе предходната година 19-годишният софиянец приключи на трето и второ място в двете надпревари от шампионата в едвам второто си присъединяване в GT4.

" Събирайки професионалния опит на двамата ни водачи и целия ни тим, се получава идеалната формула за победа, обявиха от екипа на Sofia Car Motorsport. - Пожелаваме си събитията да не ни попречат да покажем какво можем и желаем триумф на всички участници ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР