Иван Влъчков с Хонда Сивик ще стартира от втора позиция

...
Иван Влъчков с Хонда Сивик ще стартира от втора позиция
Коментари Харесай

Иван Влъчков ще стартира втори на Писта Енеос

Иван Влъчков с Хонда Сивик ще започва от втора позиция в серия Туринг във 2-ия кръг от Националния шампионат на Затворен маршрут - Писта Енеос. Надпреварата се организира на трасето Дракон край Пловдив.

И в двете тренировки през днешния ден по-бърз от Иван бе Димитър Кондев от Green Fox Motorsport с Рено Клио. В първата той реализира 1:05.045 мин и изпревари Влъчков с близо 0.3 сек. Във втората Иван, който се състезава за АСК Дамасцена-Казанлък, усъвършенства доста достижението си и слезе до 1:04.580 мин. Кондев обаче бе още по-бърз и надмина този резултат с едвам 0.057 сек.

От втора редица ще потеглят Косю Йорданов (Green Fox Motorsport, Рено Меган) и Стоил Неков (АСК Елена Тийм, Хонда Сивик). Топ 5 добавя ръководителят на АСК Стара Загора Илия Бояджиев с ВАЗ 2105, а 6-и е дебютантът в класа Кристиян Христов. С Хонда Сивик от Ефко Рейсинг Казанлък.

Другият водач на АСК Дамасцена-Казанлък Кольо Карастоянов с Хонда Сивик имаше проблем с мотора и не карa във втората сесия. Не е ясно дали той ще успее да започва на следващия ден в надпреварата.

- Конкуренцията е доста мощна, само че ще се боря за първото място на следващия ден, съобщи Влъчков. - Има още неразкрит капацитет от колата. Благодарим на Стоян Стоянов и Николай Мончев за поддръжката, както и на новия ни спонсор HTI България. Без тях нямаше да мога да вземам участие.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР