Иван Спасов, по прякор Чачи, на 53 години, от Банско,

...
Иван Спасов, по прякор Чачи, на 53 години, от Банско,
Коментари Харесай

Служител издъхна в кабинката на лифта в Банско

Иван Спасов, по прякор Чачи, на 53 години, от Банско, е открит мъртъв в кабинковия въжен превоз. Мъжът е чиновник по поддръжката на оръдията за сняг към концесионера на ски зона Банско „ Юлен “, заяви struma.bg.

Инцидентът е станал към края на работния ден във вторник. Иван е трябвало да отиде на Бъндеришка поляна и се качил на въжената линия от междинна станция. Когато лифтът дошъл на Бъндеришка поляна обаче, той не слязъл от кабината

. Мъжете, работещи на оборудването, го забелязали, само че помислили, че е задремал, и го оставили. Обадили се обаче на сътрудниците си на идната станция да го разсънят, това и пробвали да създадат, само че единствено открили, че Чачи е мъртъв. Веднага е подаден сигнал на незабавния телефон 112 и е известена полицията. При огледа не са установени следи от принуждение.

Най-вероятно мъжът е умрял в резултат на солиден инфаркт. Иван Спасов е дълготраен чиновник във компанията. Работи там над 10 години, преди този момент е бил автомонтьор. Не е женен и е живял дружно с майка си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР