Иван Манчев, по-популярен повече като Шеф Манчев покрай кулинарните предавания,

...
Иван Манчев, по-популярен повече като Шеф Манчев покрай кулинарните предавания,
Коментари Харесай

Шеф Манчев отново пред олтара, вдига сватба със… / СНИМКИ

Иван Манчев, по-популярен повече като Шеф Манчев около кулинарните излъчвания, които води, е на път да чуе още един път Менделсон, а повода е обичаната му жена Ива.

През 2020-та Манчев се залюби с тъщата на сина си Христо – красивата русокоска Ива Бека, поради която доста бързо се втали до неразбираемост, смъквайки цели 10 кила от снагата си. А към днешната дата смъкнатите килограми са към този момент 23! Очевидно любовта им се оказва мощна, щом двамата към този момент са съвсем на крачка от олтара.

И макар че началник Манчев заобикаля да приказва за персоналния си живот, протичащото се в него мнозина дефинират съвсем като сапунен сериал. Преди връзката си с рекламната експертка Ива Бека, единствено в рамките на година, той се раздели с дългогодишната си жена Марина и с майката на третото си дете Цветомила. Откри Ива и най-малко към този момент наподобява, че в нейно лице е намерил същинското благополучие.

Покрай любовта върви и бизнеса, както постоянно се случва. В края на юни Манчев ще отвори и заведение в Свети Влас. Автосервизът му също работи, а от две години се занимава и със софтуерна компания, в която работят много хора.

Признава, че не съжалява за нито една от постъпките в предишното си и е безапелационен, че през днешния ден е това, което е, с помощта на всичко изживяно досега. Най-тежкият удар в живота му е гибелта на татко му, който мощно му липсва и до през днешния ден.

Иван Манчев е по-влюбен отвсякога и има желание доста скоро да вдигне женитба с обичаната си Ива Бека, само че за момента двамата още не са избрали съответна дата.


Инфо: Блиц

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР