Иван Манчев навърши 50 години на 8 февруари и отбеляза

...
Иван Манчев навърши 50 години на 8 февруари и отбеляза
Коментари Харесай

Шеф Иван Манчев чукна 50

Иван Манчев навърши 50 години на 8 февруари и означи юбилея си в компанията на близки другари и родственици. Неотлъчно до него бе и обичаната му Ива Бека, с която са дружно от две лета.

През последните години персоналният живот на топ готвача е много динамичен. Той се раздели с майката на двете си по-големи деца и се залюби с младата Цветомила, която също му роди наследник през 2019 година Само 4 месеца по-късно кулинарят заряза и нея, с цел да се хвърли в обятията на сексапилната Ива.

Шеф Манчев е разказвал, че ревността на първата му брачна половинка Марина е причина за развода им. Покрай телевизионните планове, в които взе участие, той се снабди с неочаквана известност, а някогашната му половинка не съумяла да се помири с непрекъснатата му претовареност. Ревнувала го за щяло и нещяло, правела му подиуми. Така фамилният им живот се трансформирал в пъкъл.

Точно тогава Иван срещнал младата мениджърка Цветомила и връзката им се развила бързо. Скоро тя забременяла и през лятото на 2019 година на бял свят се появи най-малкият наследник на кулинаря – Александър. Връщайки лентата обратно, звездата от " Черешката на тортата " и " Кошмари в кухнята " осъзнава, че с Цвети не са си дали задоволително време да се опознаят. Тя мечтаела за постоянен дом и сплотено семейство, а непрекъснатите задължения и пътувания на Манчев не се вписвали в тази визия. Няколко месеца след раждането на бебето последвала следващата разлъка за занаятчия готвача.

Той е безапелационен, че актуалната му жена Ива Бека е напълно " друга бира ".  " Тя е един доста нравствен човек, сдържан, уравновесен, приема всичко, което е обвързвано с мен. Истински шанс е, че се срещнахме ", разказвал е Иван. По думите му връзките им били съвършени, чак се страхувал да не се скапе нещо. Актуалната дама на сърцето му е най-хубавата другарка на фолк певицата Анелия, пада си по купоните и доста си пасва като характер с кулинарния познавач.

Ива и Шеф Манчев се срещнали около огромния му наследник Христо, който бил гадже на нейната щерка. По-късно младите се разделили, само че пък родителите им се залюбили, напомня Hot Arena.

Откакто стартира да се изявява по малкия екран, Иван Манчев се радва на засилено дамско внимание. От дребния екран той се показва като непоколебим, само че обективен експерт, но това не е единствено екранен облик, тъй като и в живота имал същото държание, издават негови близки. Той бил доста придирчив към децата си и постоянно ги наказвал, като ги лишавал от обичаните им занимания за неустановен интервал от време. " Понякога въобще не ме слушат - в случай че не ги санкционира, иска ми се качат на главата! ", споделял е топ готвачът в свои изявленията.

Шеф Манчев стана доста известен около кулинарните излъчвания на Нова телевизия  " Черешката на тортата " и " Кошмари в кухнята ". Бързо се трансформира в любим на феновете поради безпристрастните си мнения и качествата си. Той твърди, че не се усеща като звезда, само че пък непрестанно го спирали хора, които го разпитвали за разнообразни предписания и обменяли готварски опит с него. За персоналния си живот обаче не обича да приказва – избира да разисква единствено професионални тематики.

Още от дете Иван, който е приключил Техникум по обещствено хранене в Банкя, мечтаел за собствен ресторант. Години по-късно задачите му са осъществени – притежател е на верига заведения " Този бизнес е един от най-трудните. Който твърди, че е елементарно, да пристигна да види защо става въпрос! Да работиш с хора е същинско предизвикателство! А и баснословните облаги са един мит – работи се доста и не е наложително да забогатееш. Има месеци, в които си на загуба, освен това сериозна ", безапелационен е кулинарният познавач.

Майсторът на черпака попаднал в предаването " Черешката на тортата ", откакто продуцентите на шоуто го поканили на кастинг. " Те са постоянни клиенти в един от заведенията за хранене ми и към този миг бяха чудесно осведомени с уменията ми. Предложиха ми да се явя на кастинг и най-после взеха, че ме утвърдиха. Реших да се опитвам, тъй като имах потребност да направя нещо друго. Не скърбя за избора си. Телевизията ми харесва! ", споделя властелинът на тиганите.

Като характерен кулинар, Манчев е огромен лакомник. Казва, че отношението му към храната е възпитано още в детството му, когато майка му приготвяла обичаните му зелеви сарми, а край масата всички били признателни и удовлетворени. " До ден сегашен боготворя да похапвам сармички. Като цяло не се лимитирам. Не съм луд по здравословното хранене. Позволявам си по-мазничко, свиснки ребра, дори и сланинка Въпросът е да се яде умерено, тъй като всяка доза допълнително може да се трансформира в отрова ", философства началник Иван.

Той е обожател и на нетрадиционната кухня. През стомаха му са минали какви ли не екзотични ястия – опитвал е месо от кенгуро, щраус, змиорка, жаба, гълъб и какво ли още не. " Преди време бях в Америка на кулинарен туризъм – доста ми харесаха техните стекове. Обичам още италианската паста, телешкия джолан от френската кухня, пикантните мексикански ястия ", разказвал е Манчев. Не му допаднала само храната в Непал, тъй като локалните ястия съдържали странни корени и семена, които въобще не били по усета му.

Както множеството известни лица от екрана, и Иван Манчев има освен фенове, само че и недоброжелатели. Преди време неговият съперник – устатият началник Борис Петров, го упрекна в лакомия и печелбарство, наричайки го циркаджия. Манчев обаче избра да не отвръща на нападките на своя сътрудник и резервира безмълвие. " Има и хора, които не ме харесват, само че това си е техен проблем. Аз работя доста и мисля, че триумфът ми е подобаващ ", безапелационен е усмихнатият кулинар.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР