Двойка с разлика във възрастта от 34 години все още

...
Двойка с разлика във възрастта от 34 години все още
Коментари Харесай

`Аз съм на 64, а съпругата ми е на 31 - тя е само с четири години по-възрастна от най-малкото ми внуче`

Двойка с разлика във възрастта от 34 години към момента е женена след осем години - и настояват, че са " в никакъв случай не са имали спор " и половият им живот е " по-добър от всеки път ". 64-годишният Ван Торнтън се срещна със брачната половинка си Кортни, 31, когато двамата бяха на 56 и 22 години.

Тя е „ доведена баба “ на четиримата му внуци – и единствено четири години по-голяма от най-младия от тях. Те се ожениха през юли 2016 година и споделят, че фамилията и приятелите им са подкрепяли връзката им. Кортни е с 33 години по-млада от децата на Ван от предходна връзка – които са на 64 и 31 години.

Ван, пенсиониран преподавател, трансформирал се в музикант, от Джорджия, Атланта, Съединени американски щати, сподели: „ Тя е най-хубавият ми другар. За съвсем девет години, откогато сме дружно, ние просто се разбираме по през целия ден, тя прави своите неща, а ние ще седим и ще приказваме.

„ Това не значи, че не се разстройваме, само че в никакъв случай не сме имали нещо друго от напрегната полемика. Днес сме по-добри, в сравнение с бяхме, когато се срещнахме. Об...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР