Тайсън Фюри привлича вниманието на света в момента, докато се

...
Тайсън Фюри привлича вниманието на света в момента, докато се
Коментари Харесай

Тайсън Фюри трябваше да се „успокои“, след като беше наказан с глоба от £3000 за противоречиви коментари

Тайсън Фюри притегля вниманието на света сега, до момента в който се приготвя за огромен дуел с Олександър Усик – само че първенецът в тежка категория е в никакъв случай не е бил прекомерно надалеч от светлината на прожекторите, било то за спортни достижения или за нещо напълно по-малко пикантно.

Фюри ще има по-голямата част от поддръжката на страната в събота вечер, когато се изправи против украинския си конкурент в Рияд, Саудитска Арабия, само че е известно, че в предишното той отблъсква избрани общности с поредност от недобре преценени мнения. Фюри в никакъв случай не се е срамувал от разногласия и неговата щастлива персона съумя да очарова войска от почитатели на борбите в своя ъгъл, само че боксьорът в действителност има история на правене на предубедени мнения.

През 2013 година Фюри даже беше санкциониран със зашеметяващата сума от £3000 от Боксовия надзорен съвет за мнения, които той направи в Twitter, в този момент прочут като X, по отношение на бойците Дейвид Прайс и Тони Белю. Фюри назова двойката „ гей любовници “ и продължи да прави други пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР