Иван Костов споделя 3-етажния си палат в столичния квартал Драгалевци“

...
Иван Костов споделя 3-етажния си палат в столичния квартал Драгалевци“
Коментари Харесай

Костов гледа заврян зет

Иван Костов споделя 3-етажния си дворец в столичния квартал „ Драгалевци “ със шурей си, научи HotArena.

Бившият министър председател населява първокласния парцел с жена си Елена и фамилията на по-голямата от двете си дъщери – Яна.

Малката му дъщеря Мина емигрира от дълго време във Финландия дружно с двамата си синове и втория си мъж. Съпругът на Яна – италианецът Алесандро Мерлини, който произлиза от богата тосканска фамилия, явно няма нищо срещу да бъде натъпкан шурей и се шири в дома на екслидера на ДСБ, писа „ Ретро “.

Първоначално Яна и Мерлини свиват гнездо в Италия, само че след това Алесандро склонява да пристигна в Бъллгария а през годините живот тук заема основни управнически позиции в огромни интернационалните компании с представителства у нас. Преди време беше началник на телекомуникационния водач „ Водафон “, а след това и на известна медийна корпорация.

Натовареният график на италианеца обаче не му пречи да бъде грижлив татко, тъй като всяка заран персонално изпраща до вратата внучката на Костов и своя щерка – Емма. Макар фамилията на експремиера да разполага с цялостен автопарк, детето върви на учебно заведение с проведен от школото превоз. В гаражите към къщата на Костов стоят паркирани возила за стотици хиляди левове.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР