Иван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о

...
Иван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о
Коментари Харесай

Петьо Блъсков: Иван Костов е бащата на политическата корупцията в България

Иван Костов  Иван Костов През 1967 година приключва приблизително обучение в 18-о СПУ " Кирил и Методий " (СОУ " Уилям Гладстон " ) - е бащата на политическата корупция в България. От 1992 година този човек тормози и хората и страната и публиката. Той забърка тестото, забърка маята, сподели по какъв начин се пече тази баничка. Това сподели издателят Петьо Блъсков в предаването "Офанзива с Любо Огнянов " по Канал 3.

Думите му са във връзка поисканото от Иван Костов  Иван Костов През 1967 година приключва приблизително обучение в 18-о СПУ " Кирил и Методий " (СОУ " Уилям Гладстон " ) - опрощение от българското общество.

"Славчо Христов беше основния шеф на кръчмата на Черковна, която се споделяше "Вечерна среща ", той се беше там кръчмар и беше доста добър, той беше доста непосредствен на Костов и какво се случи? Взеха "Златни пясъци " и в следствие той си отиде някъде, има си туризъм има си комплекса и така нататък ", добави той.

Петър Стоянов разкри какво си спомня за срещата с проф. Ханке и куфарчето му

"Иво Прокопиев пък потегли от вестникарлъка. Той го започва с пари "Ройтерс ", 93-та година му дадоха едни 100 000 $ и последователно той се завъртя в бизнеса, вклини се в едни финансови покупко-продажби, неговите компании даваха препоръки и в следствие стана предприемач ", сподели още Блъсков.

Той разяснява и подправените вести: "Фалшивите вести са част от играта, откогато съществува новинарския свят и ще шестват и шефстват до момента в който свят светува ", означи той.

„ Стив Ханке е един извънредно образован човек, който постоянно е заемал огромни постове. Той е извънредно осведомен и нищо чудно куфарчето му да е цялостно с някои работи “, не изключи Блъсков.

Иван Костов: Изпълних дълга си към страната в пагубно тежка ситуация
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР