Иван Иванов, който преди 2 години помля в пияно състояние

...
Иван Иванов, който преди 2 години помля в пияно състояние
Коментари Харесай

Само в Plovdiv24.bg: Това е шофьорът, който помля пиян 5 автомобила в Тракия

Иван Иванов, който преди 2 години помля в пияно положение 5 автомобила в регион " Тракия ", се изправи през днешния ден пред пловдивския Окръжен съд, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Инцидентът стана към 03,00 часа през нощта на 8 октомври 2019 година на бул. " Съединение ", където били паркирани петте коли.

Според обвиняването Иван Иванов посетил заведение в ж.к. " Тракия ", където консумирал доста количество алкохол. Въпреки това се качил на своето БМВ, модел Х5, не съумял да го овладее и по този начин предизвикал злополуката. Направената химическа експертиза открила централизация на алкохол в кръвта 2,12 промила, а нанесените имуществени вреди на ударените коли е на обща стойност 11 565,56 лева

Пред камерата на Plovdiv24.bg застана бранителят на обвинения - юрист Кирил Николов.

" ПТП след приложимост на алкохол, материални вреди, подготвени сме за съглашение, признали сме се за отговорни. Нямаме спор по обстоятелствата, тъй че остава решението в съда или в прокуратурата, в случай че е съгласна, откакто сключим съглашение и възстановим вредите. Не мога да ви кажа при този вид какво ще е наказването за моя клиент ", съобщи юрист Николов.

Днес обаче се оказа, че едно от потърпевшите лица не е свикан постоянно. Съдията реши, че това е процесуална спънка за предоставяне ход на делото, защото по този метод не са обезпечени правата му в процеса и отсрочи делото за 14 януари 2022 година от 11,00 часа.

Гледайте в прикаченото видео цялото изявление на юрист Кирил Николов след края на правосъдното съвещание!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР