Иван има собствен автомобил и му предстои пътуване от София

...
Иван има собствен автомобил и му предстои пътуване от София
Коментари Харесай

Тенекии в групите във Facebook

Иван има личен автомобил и му следва пътешестване от София до Варна. Уговорил се е в група във Фейсбук да вземе Марияна в 15:00 ч. от Студентски град, само че няма никой на мястото на срещата към този момент 10 минути. Марияна не дава отговор в месинджъра. Тази история се повтаря непрестанно, като неточният е освен пренасящият се, а доста постоянно и лидерът на автомобила.

 Сайтът за споделено пътешестване prevozvalnik.bg е решението на този проблем. Предимството на организирането на пътувания с непознати посредством уеб страницата prevozvalnik.bg е, че можете да видите история и рейтинг на индивида, с който смятате да пътувате, мнения, оценки и верификация на телефонен номер. Коментарите и рейтингът оказват мощен дисциплиниращ резултат върху потребителите.

 Това прави споделеното напредване по-безопасно и по-сигурно от пътуването посредством Фейсбук групи, където отрицателните мнения и недоволствата се изтриват от модераторите.



Наистина има хора, които се уговарят за пътешестване, след това не се появяват, или водачи не закарват спътниците си до уговореното място. Но с помощта на противоположната връзка в мненията и рейтинга в уеб страницата е елементарно да се избегнат неприятни обстановки за хората, избрали този метод на напредване.



По тази причина от ден на ден хора избират да търсят компания за споделено пътешестване посредством уеб страницата prevozvalnik.bg вместо през Фейсбук групи. Над 16 000 българи се придвижват благодарение на уеб страницата prevozvalnik.bg и към този момент са осъществени близо 15 000 пътувания.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР