Иван Гешев вече е неудобен за шайката, затова е в

...
Иван Гешев вече е неудобен за шайката, затова е в
Коментари Харесай

Само в Narod.bg: 8 ченгета, следователи и прокурори правят преврат срещу Иван Гешев

Иван Гешев към този момент е неуместен за шайката, по тази причина е в ход неговото събаряне от поста. Източник на Narod.bg разкри, че ядрото на превратажиите е от 8 индивида – топ служители на реда, следователи и прокурори, чиито имена занапред ще осветлим.

Ясен знак, че шайката ГЕРБ разгласи открита война на прокурор №1 е днешното изявление на нелепата еврокомисарка Мария Габриел, сложена като кукла на конци от Бойко Борисов за кандидат-премиер на готвеното държавно управление с Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи.

Чиновничката без никаква концепция по какъв начин се ръководи компания от трима индивида, камо ли цяла страна, изясни в трето лице, че „ първото, което ще направи министърът на правораздаването “ в държавно управление, управлявано от Мария Габриел, ще е да внесе във Висшия правосъден съвет (ВСС) искане за освобождение на основния прокурор Иван Гешев “.

Реклама

Номинираната от ГЕРБ-СДС за министър председател еврокомисарка сподели, че претекстът е „ уронване на престижа на правосъдната власт “ в „ светлината на последните събития “.

Това затвърждава подозренията, че „ атентатът “ против Иван Гешев е бил симулиран от негови врагове за да го уязвят и приготвят почвата за неговата промяна поради обстоятелството, че се еманципира от ГЕРБ и има ресурса да тръгне след крадците към Бойко Борисов, разяснява източникът на Narod.bg.

Според него в този момент е доста значимо да следим какви ще са първите дейности на основния прокурор, който на 17 май би трябвало да се завърне от аудиенция в Съединени американски щати, тъй като се чакат знакови арести на подкрепящи хунтата, безапелационен е информаторът ни.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР